Kā kaķis izvēlas saimnieku (un viņa izvēles garīgā nozīme)

Suns ar prieku pieņems jebkuru saimnieku, kurš pret to būs vismaz nedaudz mīļš, toties kaķis to darīs tikai tad, ja cilvēks būs tā cienīgs, lai kļūtu par viņa saimnieku.

Būdams vienīgais dzīvnieks, kas patstāvīgi izvēlas sev saimnieku, kaķa izvēli vajag ņemt vērā.

Reizēm mēs negribot paņemam kaķi mājās, jo tas burtiski nesper no mums ne soli. Pēdējais nemaz nenotiek tik bieži, jo kaķi, kā likums, “pielīp” tikai noteiktiem cilvēkiem.

LASI VĒL: Vangas pareģojums trīm veiksmīgākajām horoskopu zīmēm!

Kaķi vienmēr dzīvojuši vienā līmenī ar cilvēkiem. Tās ir garīgas būtnes, kas ir augstākā enerģētiskā spēka simbols. Viņiem ir attīstīta intuīcija un viņu auru var noteiktā mērā salīdzināt ar cilvēka auru.

Savu attīstīto iekšējo nojautu kaki izmanto, lai izvēlētos sev saimnieku. Tas ir, viņu izvēles metode daudzējādā ziņā atgādina cilvēku.

Kaķus sev piesaista cilvēki, kuru vibrācijas rezonē ar kaķa vibrācijām. Analoģiski cilvēki meklē sev partneri, kurš arī vibrē ar viņiem vienā frekvencē.

LASI VĒL: Trīs Astroloģiski saderīgākās horoskopa zīmes, kam ir paredzama laba laulības dzīve, vai Tu esi šajā saraksā?

Tas, ka kaķi nemāk runāt mūsu valodā, vēl nenozīmē, ka viņi nevar būt mūsu mentori dzīvē. Bieži vien cilvēki, uz kuriem neiedarbojas viņu ārsta, psihologa, ārstniecības metodes, mieru iegūst, kad blakus ir savs kaķis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

Pievienot komentāru