Mamma piedzemdēja dvīņu trīnīšus: iespējas, ka kaut kas tāds notiks ir 1 pret 200 miljoniem!

Lūk, tas ir ģimenes pieaugums!

Anglietei Bekijai Džo jau ir meita Indiana, tāpēc tad, kad viņai no rītiem bija slikta dūša, viņa uzreiz saprata, ka atkal ir stāvoklī. Bet viņa nezināja, kādu pārsteigumu viņai ir sagatavojis pašas ķermenis!

Man bija ļoti slikta dūša, man spēcīgi sāpēja galva, tāpēc es pierakstījos uz ultrasnosogrammu, kur arī uzzināju, ka gaidu trīnīšus, – stāsta Bekija Džo. – Tas bija lielākais šoks manā dzīvē! Manā dzimtā nebija bijuši trīnīši, tā kā tas ir pilnīgi negaidīti”.

31. grūtniecības nedēļā Bekiju Džo aizveda uz dzemdību namu – bija pienācis laiks laist pasaulē mazuļus. Bet, kad trīs puisīši – Rokko, Romans un Rohans – piedzima, viņi bija pārāk vārgi.

Piedzimšanas brīdī Rokko svēra 1,5 kg, Romāns – 1,53 kg, bet Rohans – 1,6 kg”, – stāsta Bekija Džo.

LASI VĒL: Pugačovai kļūt par māti palīdzēja pašas meita. Internetā sacēlies skandāls!

Mazuļus nekavējoties nosūtīja uz jaundzimušo reanimācijas nodoļu. Tur viņi pavadīja trīs ilgas nedēļas, pirms tos palaida mājās pie mammas. Kad elpošanas trubiņas, sistēmas un vadus noņēma, Bekija Džo beidzot varēja ieraudzīt savu puisēnu sejas.

Tieši tur arī viņa ieraudzīja kaut ko neparastu: visi trīs puisēni izskatījās pilnīgi vienādi!

Iespēju piedzemdēt identiskus trīnīšus novērtē no 1:60 000 līdz 1:200 000 000. Bekijas Džo trīnīši ir vismazākie no identiskajiem trīnīšiem, kuri ieņemti dabīgā ceļā Lielbritānijā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

Pievienot komentāru