Mamma piedzemdēja dvīņu trīnīšus: iespējas, ka kaut kas tāds notiks ir 1 pret 200 miljoniem!

Bekija Džo nevarēja noticēt, ka ir piedzemdējusi identiskos trīnīšus, tāpēc mazuļu DNS aizsūtīja uz laboratorijas analīzi. Rezultāti parādīja, ka tā ir taisnība: Bekijai Džo piedzima identiski trīnīši!

Es biju ļoti pārsteigta, jo domāju, ka viņi būs dažādi, – stāsta Bekija Džo. – Bet no otras puses, es esmu vienīgā, kas spēj viņus atšķirt, tā kā tas daudz ko izskaidro!”

Neskatoties uz mazuļu pilnīgu identiskumu, mamma bez grūtībām atšķir vienu no otra:

LASI VĒL: Uz bērnudārzu pakaļ bērniem ierodas pamatīgi piedzērušies vecāki : ”Lūdzu, atdodiet bērnus!

Роhans ir visskaļākais, viņš vienmēr kliedz. Rokko parasti ir apmierināti mierīgs, bet dažreiz arī mēdz būt skaļš, bet Romāns parasti žēlojas, ka viņš negrib dalīties. Viņi visu laiku rāpo pēc vienas un tās pašas rotaļlietas, cenšoties to saķert ātrāk par brāļiem.

Indiana viņus dievina un vispār nav greizsirdīga – bet man vienalga ir nedaudz žēl, jo viņai nākas augt kopā ar trīs brāļiem!”

Aprūpēt trīs bērnus – tas nav vienkāršs uzdevums, jo īpaši ņemot vērā to, ka Bekijai Džo jau ir meita. Bet viņas 17 gadus vecā māsa Lorēna nāk Bekijai Džo palīgā gandrīz katru dienu.

Nedēļas laikā trīnīši patērē aptuveni 130 pamperus un četas mitro salvešu pakas. 1 bērnu ēdiena iepakojums viņiem pietiek uz aptuveni 2 dienām, bet veļasmašīnu nākas darbināt trīs reizes dienā!

Vēl pirms Indianas piedzimšanas Bekija Džo sapņoja kļūt par medmāsiņu dzemdību namā. Un, lai arī viņa uz laiku atlika savus izglītības un karjeras plānus, pēc trīnīšu piedzimšanas viņai vēl vairāk gribas savu sapni īstenot.

LASIVĒL:Cieniet mammu: viņa nebūs ar jums mūžīgi. Jāizlasa visiem!

Nu ko, viņai ir lieliska iespēja praktizēties!

avots: jesusdaily.com

Spread the love

Pievienot komentāru