Kā klājās skaitumkaralienei Eleanorai, kuru pirms 20 gadiem greizsirdīgs pielūdzējs aplēja ar skābi

Pēc 20 gadiem Eleonora Kondratjuka ir glīta – tas viss pateicoties daudzu krievu un ārvalstu speciālistu centieniem. Kopumā tika veiktas aptuveni 200 operācijas, lai atjaunotu modeles veselību un izskatu.

Viņas redze ir slikta, ar vienu aci viņa neredz vispār, tāpēc Eleanora pastāvīgi nēsā tumšas brilles.

Bet tas viņai netraucēja rakstīt autobiogrāfisku grāmatu. Viņa to “rakstīja” neparasti – diktēja tekstu diktofonam. Vēlāk redaktors uzlika teikto uz papīra.

Pēc incidenta psihologi strādāja ar E. Kondratjuku. Pēc tam, kad viņa pati ir ieguvusi augstāko izglītību šajā virzienā. Tagad Eleanora palīdz citiem grūtās dzīves situācijās.

Pēc bijušās Soču skaistumkaralienes teiktā, viņa vīriešos kopumā nav vīlusies. Nav pamata baidīties un izvairīties no vīriešiem, tikai tāpēc, ka Grigorjans izrādījās ļauns un greizsirdīgs cilvēks, kurš nezina, kā pārdzīvot skaistas meitenes atteikumu.

Pirms kāda laika Eleonora apprecējās. Viņas vīrs ir pilnīgi nepubliska persona, viņš izvairās no plašsaziņas līdzekļiem. Ir zināms, ka vīrietis ir biologs. Kopā ar vīru Eleonora bieži lido uz ārzemēm – uz starptautiskiem simpozijiem un zinātniskām konferencēm.

Lasi arī: Atradām daudzus gadus pamestu māju un bijām pārsteigti cik labi tā saglabājusies – ej iekšā un dzīvo (+ FOTO)

Rubens Grigorjans jau sen tika atbrīvots no cietuma, taču nav zināms, kā attīstījās viņa liktenis un vai viņš nožēlo izdarīto.

 

Avots: dzentlmenis.lv

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru