Kā šodien dzīvo Holivudas spīdekļi, kas filmējās leģendārajā Harija Potera sāgā. Neticami, ka viņi jau ir trīsdesmitgadnieki!

“Pēc 30 gadiem tu sāc justies nedaudz savādāk nekā iepriekš. Es plānoju turpināt peldēt pa straumei, spēlēt personāžus, kas man šķiet interesanti, un analizēt sava darba rezultātus. Un es gribētu dzīvot mierīgāk, kļūt par tēvu. Ja man būtu dēls, vai es viņu nosauktu par Ronu? Droši vien nē, bet vārds pats par sevi ir labs. Grints ir sarežģīts uzvārds, tāpēc ne visi vārdi ar to labi sader,” vienā no intervijām teica Rūperts.

 

View this post on Instagram

 

Haha this pic is so cute ? -irene x

A post shared by Rupert Grint (@grintrupert) on

Aktiera pārstāvji nupat oficiāli apstiprinājuši, ka Rūperts un Džordžija gaida savu pirmdzimto un ir lūguši cienīt viņu tiesības uz privāto dzīvi.

 

View this post on Instagram

 

So close to 1k followers! Thanks guys! X

A post shared by Rupert Grint (@grintrupert) on

Denjels Redklifs

 

Galvenais poteriādes spīdeklis Denjels Redklifs (30) “atpaliek” no sava kolēģa. Zināms, ka kopš 2012.gada Redklifs tiekas ar aktrisi Erinu Dārku. Lai gan pirms zināma laika klīda baumas par viņu saderināšanos, pāris tās kategoriski noliedza.

 

View this post on Instagram

 

Stay home and read a book. Be safe.

A post shared by Daniel Radcliffe (@daniel9340) on

Emma Votsone

 

Emma Votsone (30) cenšas savu privāto dzīvi turēt noslēpumā, tomēr presē laiku pa laikam parādās ziņas par viņas neskaitāmajiem romāniem. Cik zināms, pašlaik aktrise ir viena un pilnībā koncentrējusies uz sabiedrisko darbību.

Toms Feltons

 

Toms Feltons (32), kas potersāgā spēlēja Drako Malfoju, 2016.gadā pārtrauca astoņu gadu ilgušās attiecības ar aktrisi Džeidu Olīviju. Kopš tā laika aktieris ir jaunas otrās pusītes meklējumos. Izskanējis, ka viņam esot tuvas attiecības ar Votsoni, bet abi Holivudas spīdekļi uzsvēruši, ka ir tikai draugi.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Lasi arī: Briesmīgas traģēdijas bijušajā Padomju Savienībā, tostarp Latvijā, kas daudzus gadus tika slēptas no sabiedrības

Metjū Lūiss

 

Metjū Lūiss (30), kas poteriādē spēlēja Nevilu Lēniņu, 2016.gada sākumā iepazinās ar Andželu Džonsu vienā no kompānijas “Universal Studios” rīkotajiem pasākumiem. Džonsa tolaik strādājā šajā kino kompānijā. Jau pēc diviem gadiem pāris iebrauca laulības ostā.

Par pārējiem aktieriem, kas filmējās Harija Potera sāgā, nav zināms tikpat kā nekas. Kāds no viņiem rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi, cits vienu romānu steigšus maina pret citu. Tāpēc var sacīt, ka šajā “dzīves spēlē” Grints ir priekšā visiem. Ceram, ka ikviens no ikoniskās filmu sērijas dalībniekiem spēs atrast savu laimi.

 

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru