Kā šodien dzīvo Holivudas spīdekļi, kas filmējās leģendārajā Harija Potera sāgā. Neticami, ka viņi jau ir trīsdesmitgadnieki!

2001.gadā iznāca pirmā poteriādes daļa “Harijs Poters un filozofu akmens”, kas aizsāka vienu no veiksmīgākajām kino franšīzēm vēsturē.

 

Tolaik Harija Potera lomas atveidotājam Denjelam Redklifam bija 12 gadu, Rona Vīzlija tēlotājam Rūpertam Grintam – 13 gadu, bet Emmai Votsonei, kas spēlēja Hermioni Grendžeri, – tikai 11 gadu.

 

2011.gadā mēs uz visiem laikiem atvadījāmies no Harija Potera un viņa draugiem. Katrs potersāgas aktieris aizgāja savu ceļu, lai gan daudzi arī ir saglabājuši tuvas attiecības.

 

View this post on Instagram

 

Look at this cutie ❤️

A post shared by Rupert Grint (@grintrupert) on


Pilnīgi neticami, ka daudzu tik iemīļotajiem aktieriem tagad jau ir 30 un vairāk gadu! Bet kā izveidojusies viņu personīgā dzīve?

Lasi arī: Ukrainiete apprecas ar trūcīgu indieti un pārceļas uz vīra dzimteni. Ardievu, pārtikusī dzīve, lai dzīvo patiesa mīlestība!

Rūperts Grints

 

Rūperts Grints (31) jau pavisam drīz kļūs par tēti – nesen viņš ar šo priecīgo vēsti padalījās sociālajos tīklos.

 

Rudmatainais angļu aktieris kopš 2011.gada dzīvo kopā ar savu izredzēto Džordžiju Grūmu. Pagājušajā gadā britu tabloīdi vēstīja, ka pārītis esot slepeni apprecējies, bet Rūperts un Džordžija šīs ziņas noliedza. Tomēr vienā no nedaudzajām intervijām aktieris padalījās ar saviem dzīves plāniem.

 

View this post on Instagram

 

[9/28/15, fc;2913]

A post shared by Rupert Grint (@grintrupert) on

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru