Ukrainiete apprecas ar trūcīgu indieti un pārceļas uz vīra dzimteni. Ardievu, pārtikusī dzīve, lai dzīvo patiesa mīlestība!

Mūsu raksta varone Elvīra bija parasta ukraiņu meitene. Viņa tāpat kā daudzas meitenes bija īsta sapņotāja. kas ticēja mūžīgai mīlestībai. Vecāki neko nežēloja meitas labā. Protams, tēvs un māte sapņoja, ka viņu atvasei būs pārticīga dzīve. Bet šķiet, ka vecāku un pašas Elvīras sapņi bija atšķirīgi.

 

Jaunā sieviete svešvalodu fakultātē studēja angļu valodu. Studiju laikā viņa iepazinās ar Puru, nabadzīgu indiešu puisi, kurš Ukrainā bija ieradies peļņā. Elvīra nolēma viņu sadraudzēties, lai pilnveidotu savas angļu valodas prasmes.

Lasi arī: Briesmīgas traģēdijas bijušajā Padomju Savienībā, tostarp Latvijā, kas daudzus gadus tika slēptas no sabiedrības

Bet liktenis bija lēmis, ka viņa puisi iemīlēja, un ļoti drīz abi apprecējās. Jaunlaulātie sākumā dzīvoja kopā ar Elvīras vecākiem, kuri ne tuvu nebija sajūsmā ar šādu znotu. Puru ir nabadzīgs, vienkāršs smaga darba strādnieks, un, viņuprāt, galīgi nepiemērots vīrs izlolotajai meitai.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru