Ukrainiete apprecas ar trūcīgu indieti un pārceļas uz vīra dzimteni. Ardievu, pārtikusī dzīve, lai dzīvo patiesa mīlestība!

Kad pārim piedzima dēliņš, Elvīra saprata, ka viņam nebūs viegli augt slāviskas ārienes cilvēku vidū, jo viņš ir ļoti līdzīgs tēvam, tumsnējs, izteikti melniem matiem. Turklāt dzīvesbiedrs ļoti skuma pēc saviem tuviniekiem Indijā. Tad sieviete ierosināja pārcelties uz vīra dzimteni un nolēma, ka ģimene tur paliks uz visiem laikiem. Tomēr Elvīrai nebija ne mazākās nojausmas, kādi dzīves apstākļi viņu sagaida tālajā zemē.

Tagad sieviete mitinās mazā, sen neremontētā mājā, kur dzīvo vēl daudzi citi cilvēki, tur nav elektrības un krāna ūdens. Gaisma, tāpat kā ūdens, ir tikai dažas stundas dienā. Vienlaikus ir daudz un smagi jāstrādā uz lauka, lai iegūtu dienišķo pārtiku.

Lasi arī: “Mums ar vīru katru dienu bija sekss …” Lūk, kas notika tālāk!

Elvīrai nav pat elementāru lietu, kas agrāk šķita pašsaprotamas. Viņai daudz kas ir svešs: kultūra, mentalitāte, paražas un tradīcijas. Bet jaunā sieviete cenšas pie visa pierast un nesūdzas par grūto dzīvi. Mīlestības un vīra dēļ viņa ir gatava uz jebko – par to daudzie vīra radinieki viņu ļoti ciena.

Avots: prostolike.net

 

Spread the love

Pievienot komentāru