Kā vecumdienas sagaidīs katrā zodiaka zīmē dzimušie – vislabāk man patika Mežāža prognoze

Lauva

Ar gadiem Lauvām pieaug prasības pret apkārtējiem cilvēkiem. Pēc būtības tie ir kaprīzas vecmāmiņas un vectētiņi, kas pieprasa rūpes un uzmanību. Viņi patiesi mīlēs to, kas piekritīs ar viņiem kopā pavadīt laiku.

 

Jaunava

Jau jaunībā Jaunava nekautrējas cilvēkus pamācīt un visus kritizēt. Saprotams, ar gadiem šīs īpašības tikai pastiprinās. Šajā zīmē dzimušie kļūst par vēl lielākiem perfekcionistiem, kas ļoti kaitina apkārtējos.

 

Svari

Jo Svari kļūst vecāki, jo vairāk viņi uztraucās par savu ārieni. Ja līdzekļi atļauj, tad viņi piekritīs plastiskajai operācijai un iegādāsies dārgu kosmētiku. Viņus interesē tikai viena tēma – kā kļūt jaunākiem.

 

Skorpions

Vecums priekš Skorpioniem nav pats priecīgākais laiks, jo šīs zīmes pārstāvji kļūst par lieliem pesimistiem. Ja agrāk viņiem izdevās apslēpt savu tumšo pusi, tad tagad viņi sāk to parādīt, pārsteidzot un pat šokējot tuviniekus.

 

Strēlnieks

Parasti Strēlnieks nepievērš uzmanību vecumam. Šāds cilvēks vienmēr iet līdzi laikam, tāpēc nekautrēsies ietērpties jauniešu apģērbā un nokrāsot matus ekstravagantā krāsā, vai pat uztaisīt tetovējumu.

 

Mežāzis

Mežāzim vecums ir labvēlīgs laiks, kad viņš pārstāj strādāt maksimālā tempā un vienkārši dzīvo sev. Šāds cilvēks sāk ceļot, daudz lasīt, sazināties ar tuviniekiem un vienkārši izbaudīt dzīvi.

Lasi arī: Volodina pavēsta, kuras zodiaka zīmēs var sagaidīt īpaši labas ziņas decembrī pirmajā pusē

 

Ūdensvīrs

Pat vecumā Ūdensvīrs turpina novērtēt laiku un to velti netērēt. Viņš dod priekšroku visu rūpīgi izplānot. Reizēm pat pārsteidz tas, cik ļoti viņam izdodas palikt produktīvam.

 

Zivis

Zivīm pensija ir iespēja atslābināties. Protams, viņi arī agrāk labprāt izvēlējās plūst pa straumei, bet tagad vismaz nenākas attaisnoties. Zivis vecumdienas tērē, pavadot laiku ar mazbērniem un nodarbojoties ar ģimenes lietām.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru