Kā vecumdienas sagaidīs katrā zodiaka zīmē dzimušie – vislabāk man patika Mežāža prognoze

Kā sagaidīs vecumu katra no zodiaka zīmēm? Gribam to vai nē, bet jaunība beidzās un iestājas vecums. Bet tikai katrs to sagaida savādāk.

Horoskops pastāstīs, kāda būs katra zodiaka zīme, sasniedzot vecumu.

 

Auns

Dvēselē Auns vienmēr paliek jauns cilvēks, tāpēc, pat esot pensijā, viņš negrasās ļauties bezdarbībai un atslābināties. Viņš atradīs sev daudz nodarbošanās, bet brīvo laiku pavadīs spēlējoties ar mazbērniem.

 

Vērsis

Vēršus vajag pieskatīt, jo ar gadiem viņu sliktākās īpašības pastiprinās. Viņi vairāk burkšķ, lamājas, pārvēršas par visgudriem skolotājiem un liek sevī klausīties. Šāds cilvēks visus kritizēs, tādējādi arvien vairāk atgrūžot no sevis citus cilvēkus.

 

Dvīņi

Dvīņu dzīve ir tik spilgta, piesātināta un neparedzama, ka tā uzdāvina daudzus stāstus, ar kuriem padalīties vecumdienās. Dvīņi turpinās piedzīvojumus, kamēr vien veselība atļaus.

Lasi arī: Volodina pavēsta, kuras zodiaka zīmēs var sagaidīt īpaši labas ziņas decembrī pirmajā pusē

Vēzis

Priekš Vēžiem pensija ir svarīgs brīdis, jo burtiski visa jaunība bija iztērēta tam, lai vecumdienās viņi justos komfortabli. Parasti Vēži ir mierīgi un nodrošināti cilvēki, kuri visu laiku pavada ar mazbērniem vai nodarbojas ar mājsaimniecības darbiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru