Kad ķīmijterapija izrādījās bezspēcīga, notika neticamais – vīrietis uzveica vēzi, dzerot ŠO tēju

“Ārsts man teica – jums klājas diezgan labi, jūs vairs neesat slims. Pieneņu tēja izglāba manu dzīvību,” norādīja vīrietis.

Pētījumi saistībā ar pieneņu sakņu izmantošanu vēža ārstēšanā jau labu laiku norisinās Vindzoras universitātē, Ontārio provincē, Kanādā. Zinātnieki ir izpētījuši, ka pienenes sakne iznīcina 98% vēža šūnu 48 stundu laikā, atstājot veselās šūnas neskartas un nekaitējot imūnsistēmai atšķirībā no tradicionālās vēža terapijas.

Pieneņu saknei piemīt ļoti daudzas ārstnieciskas īpašības, kas to padara par ļoti efektīvām zālēm. Turklāt tēju pagatavot ir ļoti viegli. Mūsu senči pieneņu saknes izmantoja, lai ārstētu ļoti daudzas saslimšanas, taču mūsdienās svarīgākais pielietojums ir cīņa ar vēzi.

Lasi arī: Pameta mani un dvīnes, bet atgriezās ar zīdaini uz rokām

Žāvētas pieneņu saknes lieto vēža kompleksajā ārstēšanā, jo tās preparāti mazina ķīmijas preparātu toksiskumu, stimulē aknu darbību, veicina ēstgribu, asinsradi, spēcina organismu un kavē vēža un metastāžu attīstību.

Ārsti gan brīdina, ka pienenes sakņu ekstrakta tējas lietošana dažkārt var samazināt ķīmijterapijas kursa efektivitāti. Speciālisti mudina vēža pacientus nedzert dabīgo līdzekli kopā ar citām pretvēža zālēm, iepriekš par to nekonsultējos ar savu onkologu.

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru