Kad ķīmijterapija izrādījās bezspēcīga, notika neticamais – vīrietis uzveica vēzi, dzerot ŠO tēju

Pirms vairākiem gadiem Kanādā notika brīnumains atveseļošanās gadījums – kāds vīrietis uzveica vēzi vēlīnā stadijā, sākot lietot pieneņu sakņu tēju.

72 gadus vecais Džons Dikarlo tika ievietots vēža klīnikā, kur viņam diagnosticēja leikēmiju. Pat agresīva ķīmijterapija, kas tika veikta trīs gadus, nedeva nekādus rezultātus. Vīrietis tika izrakstīts no slimnīcas un nosūtīts mājās, lai atlikušo dzīves laiku pavadītu ar sievu un četriem bērniem.

Lasi arī: Vīrieši arī spēj barot ar krūti: 8 interesanti fakti par vīriešu ķermeni, par kuriem jūs diez vai būsiet dzirdējuši

Tomēr klīnikas speciālisti ieteica viņam izmēģināt alternatīvu metodi – dzert pieneņu sakņu tēju. Tā bija pēdējā cerība. Pēc četriem mēnešiem Džons atgriezās klīnikā, lai veiktu izmeklēšanu. Mediķi bija šokā, kad konstatēja, ka ir iestājusies tā dēvētā remisija – stāvoklis, kas nozīmē, ka organismā nav slimības klātbūtnes pazīmju un ir notikusi pilnīga atveseļošanās.

Pēc Džona vārdiem, viņa onkologs esot paudis pārliecību, ka vēža šūnas iznīcinājusi tieši pienenes sakņu tējas regulāra lietošana.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru