Kad sieva tika paralizēta, vīrs viņu pameta vienu ar četriem bērniem, bet stiprā sieviete spēja nostāties uz kājām un atrast mīlestību

Malacis! Apbrīnoju viņas gribasspēku. Viņa ir pelnījusi šo laimi!

Uzticība…Šis vārds cilvēkiem tik daudz nozīmē, bet to tik maz novērtē. Riona Kellija pārcieta spinālo insultu 37 gadu vecumā, un tika paralizēta.

Vīrs tūlīt pat viņu pameta vienu ar četriem bērniem uz rokām pēc 14 gadus ilgas laulības. Daudzbērnu mamma nolēma, ka bērnu dēļ viņa izdarīs visu, lai nostātos uz kājām.

Riona bija satriekta par vīra nodevību, bet bērni kļuva viņai par uzticamu atbalstu un balstu. Viņi kļuva par stimulu cīnīties un uzvarēt.

Sieviete izgāja ārstēšanu, bet viņai bija nepieciešama ilgstoša rehabilitācija. Tad viņa nolīga privātu treneri, kurš iemācītu viņai atkal staigāt. Bijušais profesionālais regbija spēlētājs Kīts Meisons izrādījās ne tikai talantīgs treneris, bet arī īsts vīrietis.

Kīts kļuva ne tikai par viņas treneri, bet bija arī balsts un atbalsts. Viņa rūpes, atbalsts un sapratne palīdzēja viņai atgūt ticību vīriešiem. Ar laiku draudzība pārauga lielās un gaišās jūtās.

Kīts viņu satika vājuma brīdī, bet tas viņu neatturēja. Rionna tagad skaidri zināt, ka viņš viņu nepametīs slimībā, bet gan izdarīs visu, lai viņa būtu laimīga.

Kīts tā iedvesmoja sievieti, ka viņa pastiprināja savas pūles sporta zālē. Viņa iemācījās patstāvīgi stāvēt un staigāt ar kruķiem, bet pavisam drīz viņa sāka pati staigāt pa māju. Tagad sieviete izmanto kruķus tikai uz ielas, mājās patstāvīgi pārvietojas un trenējas zālē, lai kļūtu pilnībā patstāvīga.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru