Kāda nekrietnība! Māte iedzīvojas, izkrāpjot no cilvēkiem naudu it kā, lai ārstētu ar vēzi slimo meitiņu

Cilvēki, kuri ilgāku laiku lasa manu ierakstus, zina, ka ir kritiski jāattiecas pret lūgumiem pārskaitīt naudu nopietnu slimību ārstēšanai.

Ja ieraugi šādu sludinājumu, vispirms noskaidro, cik tas ir ticams un vai aiz tā neslēpjas krāpnieki ar viltotiem bankas kontiem. Un tikai pēc pārbaudes, tiklīdz esi pārliecinājies, ka palīdzība PATIEŠĀM ir vajadzīga, pārskaiti naudu, vietnē misstits.co raksta kāda blogere.

Bet izrādās, ka ir tāda cilvēku kategorija, kas spēj spekulēt paši uz savām bēdām – konkrēti ar bērnu, kas slims ar vēzi. Turklāt viņiem par to nav nekādu sirdsapziņas pārmetumu.

Mana klasesbiedrene padalījās ļoti nepatīkamā stāstā. Pirms dažiem gadiem viņas piecus gadus vecajam dēlam diagnosticēja leikēmiju – asins vēzi, citiem vārdiem sakot. Sieviete ir jāpaslavē, jo viņa nepadevās, bet darīja visu iespējamo, lai bērns izdzīvotu (Iekavās minēšu, ka leikēmijas ārstēšana bērniem šajā vecumā norit veiksmīgi ar ļoti lielu pilnīgas izārstēšanās varbūtību).

Es neaprakstīšu elli, kurai cauri gāja mana klasesbiedrene, jo es joprojām nevaru atrast pareizos vārdus. Varu tikai teikt, ka visi sievietes centieni nebija veltīgi – viņas puisēns tagad jūtas labi un apmeklē skolu. Ārstēšanās procesā sieviete vairākkārtīgi satika citas mātes, kurām bija līdzīgas bēdas. Viņa sadraudzējās ar daudziem ar vēzi slimu bērnu vecākiem, jo ​ atrada kopīgu sarunu tēmu.

Bet kāda bērna māte ar savu rīcību un pilnīgu sirdsapziņas trūkumu manu klasesbiedreni satrieca līdz sirds dziļumiem. Tā bija jauna vientuļā māmiņa, kuras meita saslima ar vēzi. Abas dzīvoja nabadzīgi, tāpēc visos sociālajos tīklos sieviete ievietoja sludinājumus par līdzekļu vākšanu meitas ārstēšanai. Tas notika neraugoties uz to, ka ir pieejamas valsts programmas, kas nodrošina BEZMAKSAS ārstēšanu šāda vecuma bērniem.

Nu labi, teiksim, ka viņai vajadzēja naudu ar meitas ārstēšanu saistītām vajadzībām. Tomēr viņa šos sludinājumus turpināja publicēt VISĀ ārstēšanas periodā un pat nedaudz ilgāk. Vienlaikus nekrietnā māmiņa meitas ārstēšanas laikā krasi mainījās – viņa sāka ģērbties dārgās un modernās drēbēs, tika pie jaunākā “iPhone” modeļa un pat nopirka sev labu mazlietotu automašīnu! Respektīvi – iztērēja bērna ārstēšanai savāktos līdzekļus sev!

Nekaunīgā sieviete ne tikai neslēpa, no kurienes dabūjusi naudu, bet pat bravūrīgi uzjautrinājās par to. Redz, ka mans bērns cieš, es arī ciešu, nemitīgi rūpēdamās par viņu – kāpēc gan lai man netiktu kompensēti šie pūliņi!

Varbūt kāds man nepiekritīs, bet es uzskatu, ka šī ir krāpnieciska shēma, jo piesaistītie līdzekļi netika izmantoti slimās meitiņas ārstēšanai, bet gan mātes greznajam dzīvesveidam. Turklāt slimajam bērnam šī nauda nemaz nav vajadzīga. Valsts, lai kāda tā arī mums nebūtu, pilnībā apmaksā vēža ārstēšanu tik maziem bērniem.

Neļauj šādiem krāpniekiem sevi apmānīt un padalies ar rakstu, lai arī citi neiekristu ļaunprāšu lamatās!

Avots: misstits.co

 

Spread the love

Pievienot komentāru