Kādēļ jāēd medus pirms miega – organismā notiek brīnumainas pārvērtības

 

Palīdz dedzināt taukus

Uztura speciālists (agrāk ķīmiķis botāniķis) Maiks Makiness ievēroja, ka cilvēki, kas nodarbojas ar sportu un regulāri ēd medu, sadedzina 10 reizes vairāk tauku nekā tie, kas to nedarīja.

Balstoties savos novērojumos, Maiks izstrādāja medus diētu, kas piedāvā pilnīgu cukura aizstāšanu ar medu. Karote medus pirms miega – viens no galvenajiem tās noteikumiem.

 

Atjauno aknas

Veselas aknas – vesels organisms. Tieši miega laikā dzīvībai svarīgais orgāns atjaunojas. Īpaši labi uz aknām iedarbojas medus un ķirbju sulas (1:1) dzēriens. Lietojiet to mēnesi, lai palīdzētu organismam ātrāk izvadīt toksīnus un uzlabotu vielmaiņu.

 

Nostiprina organisma aizsargspējas

Tējkarote medus ir visu organismam nepieciešamo vielu porcija. Ķiploks – spēcīgs imunitātes stimulators. Kopā šiem diviem produktiem ir superspējas pret baktērijām un vīrusiem. Notīrītu ķiploku aplejiet ar medu un atstājiet nostāvēties. Ēdiet pa karotei uz miegu. Šis līdzeklis arī lieliski tiek galā ar klepu.

 

Dod enerģiju

Gribat pamosties enerģijas pilni un labā garastāvoklī? Neaizmirstiet nolikt pie gultas burciņu ar medu un glāzi ar citronūdeni. Izdariet tā kaut reizi un nožēlosiet, ka nepamēģinājiet to agrāk.

Lasi arī: Vai mirušie patiešām spēj mūs redzēt? Brīnumains notikums, kas apstiprina – aizgājēji mūs turpina vērot

Precizēsim: visi iepriekš minētie labumi ir tikai dabīgajam medum.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru