Vai mirušie patiešām spēj mūs redzēt? Brīnumains notikums, kas apstiprina – aizgājēji mūs turpina vērot

 

Ikviens cilvēks, kurš ir zaudējis mīļotu tuvinieku, zina, ka saikne ar viņu nepārtrūkst pat pēc nāves.

Tā tikai nedaudz vājinās, bet tik un tā ir sajūta, ka aizsaulē aizgājušais tuvinieks it kā nemanāmi atrodas mums blakus. Šī sajūta īpaši pastiprinās lūgšanu laikā. Bet vai miris cilvēks var mūs redzēt un arī lūgt Dievu par mums?

Garīdznieki uzskata, ka mirušie mūs ne tikai redz, bet arī lūdz par mums. Un, kad mēs dzīvojam piedienīgi un dievbijīgi, viņi par mums priecājas. Bet – kad rīkojamies negodprātīgi un grēkojam, viņi skumst.

 

Reāls stāsts no garīdznieka dzīves

Ir zināms kāds gadījums, par kuru vēstījis Maskavas baznīcas priesteris, tēvs Vladimirs Strakhovs. Pēc dievkalpojuma pie viņa pienākusi kāda veca sieviete un lūgusi viņam steidzami sazināties ar dēlu.

Viņa pasniegusi priesterim zīmīti, kurā bija norādīta jaunā vīrieša adrese un vārds. Priesteris tajā pašā dienā devās uz norādīto adresi, paņemot līdzi svētās dāvanas.

Lasi arī: Šīs 4 pazīmes var liecināt par izteiktu zarnu vēzi. Cilvēki bieži par to nemaz neaizdomājas

Durvis viņam atvēra jauns vīrietis, kurš bija ļoti pārsteigts, ieraugot uz sliekšņa garīdznieku. Svētais tēvs teica, ka viņam esot lūgts ierasties un sarīkot svēto vakarēdienu slimniekam. Tad puisis bija vēl vairāk izbrīnīts un sacīja, ka viņš šajā dzīvoklī dzīvojot viens pats. Tagad bija priestera kārta brīnīties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru