Kādus apavus izvēlaties jūs? Atbilde var pastāstīt par jums daudz ko interesantu

Viss, kas jums būs jādara, jāizvēlas kādi no zemāk attēlotiem apaviem un jāuzzina par sevi daudz kas jauns par savu raksturu. Nepievērsiet pārāk lielu uzmanību tam, kādi apavi jums piestāvētu. Vienkārši izvēlieties tos, kuri jums visvairāk iepatikās un uzreiz iekrita acīs.

Lasi vēl: Ja esi pamanījis uz savas intīmās zonas tulznas vai čūlas, tad neuztraucies un izlasi šos padomus kā rīkoties

Tad nu lūk, izvēlieties tos apavus, kuri jums visvairāk patīk!

  1. Sievišķīga un romantiska
    Jūs saprotat, kā pasaulē viss ir uzstādīts, taču atsakāties noticēt, ka tajā vairs nav īstu vīriešu: prinči, par kuriem bērnībā vēl lasījāt. Jūs esat labsirdīgas, mazliet naivas, kā arī jums piemīt ļoti laba intuīcija. Sirds jums lieliski spēj pateikt priekšā, kā katrā situācijā rīkoties. Neierobežojiet savu vīrieti, kad tas cenšas jūs no kaut kā pasargāt, vai, gluži pretēji, pamudināt darīt. Viņš jūs nepievils.
  2. Aristokrātiska un smalka
    Jūs izskatāties fantastiski pat visparastākajās drēbēs. Par šādām sievietēm saka: sieviete ar lielo burtu. Vīrieši apbārsta jūs ar komplimentiem, piebilstot, ka jūsu acīs ir iespējams noslīkt. Jūs esat lepna un neļausiet nevienam sevi apbižot. Tā tik turēt!
  3. Īsta mīkla
    Jūs esat piesaistāma pie tām sievietēm, kuras vīriešiem šķiet ļoti interesantas. Viņiem nekādi neizdodas jūs atminēt: jūsu daudzpusīgā personība iedvesmo un apbur. Jūs esat ļoti skaista, taču neuzskatāt, ka tas dzīvē ir pats galvenais.
    Neskatoties uz lielo pielūdzēju skaitu no stiprā dzimuma puses, jūs esat uzticīga tikai vienam vīrietim. Ar viņu kopā esat gatavas iet caur uguni un ūdeni.
  4. Ideāla sieva
    Par šādām sievām sapņo katrs vīrietis: jūs lieliski ģērbjaties, lieliski pasniedzat sevi, esat fantastiska saimniece un lieliska gultā. Jūs var nosaukt par ļoti kaislīgu un spēcīgu personību. Jūs lieliski pārvaldāt cilvēkus, tādēļ varat kļūt par labu priekšnieku, no kura baidīsies un kuru cienīs. Jūs esat pašpārliecinātas un zināt, kādu iespaidu atstājat uz apkārtējiem.
  5. Patiesa un labsirdīga
    Jūsos nav ne grama egoisma, jūs nemitīgi domājat par citiem cilvēkiem: ģimeni, draugiem, vīru un bērniem. Jaunībā jūs ne reizi vien apdedzinājāties, jo iemīlējāties vīriešos, kas nodarīja jums sāpes. Neatkārtojiet pagātnes kļūdas. Pievērsiet sev daudz vairāk uzmanības un velties laiku sev. Jūs esat pelnījusi kādu, kas nesās jūs uz rokām, nevis liks jums naktīm raudāt. Turklāt jūsos ir slēpts talants. Parocieties sevī dziļāk un atrodiet to.
  6. Neordināra personība
    Jūs jau no pirmā acu uzmetiena mākat apburt. Jūsos ir kaut kas tāds, kas nav citās sievietēs. Jūs vienmēr dodaties savu ceļu, turklāt veicat to ar augsti paceltu galvu. Daudzi uzskata to par iedomību vai aukstasinību, taču tas nebūt nav tā. Tas viss ir daudz vienkāršāk – jūs zināt, ko vēlaties, un vienmēr sasniedzat to.

Lasi vēl: Frāze pēc kuras tev sievieti ir nekavējoties jāpasūta piecas mājās tālāk

Vai sakrīt?

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru