Kariņa jaunākais paziņojums par gaidāmajiem ierobežojumiem izpelnās lielu kritikas vilni

Ko runā tauta

Cilvēki internetā gan neslēpa sašutumu par šo paziņojumu, uzskatot, ka lielā mērā pie situācijas vainojama pati valdība. Tāpat daudzi uzskata, ka viss tiekot pārspīlēts. Netrūkst arvien arī sazvērestības teoriju piekritēji, kuri uzskata, ka ši visa ir “afēra, lai nosmeltu naudu”!

Vienlaikus ir arī cilvēki, kuri raksta, ka sabiedrība pati vainīga pie esošās situācijas, jo neievēro jau noteiktos ierobežojumus, tādējādi ļaujot vīrusam izplatīties arvien vairāk.

“Es īsti nesaprotu, kopš padarīja visu stingrāku un maskas tagad, bezmaz vai jāvelk arī dušā, tā zaraza tikai vairāk izplatās? ?
Epidemiologi iesaka vairāk svaigā gaisā, bet valdība aizliedz pat dabas takas. Tūlīt aizliegs pārvietoties. Kariņ, kas par lietu? Un sarunājām, bez vainas novelšanas uz pandēmiju.” raksta Igors.

Lasi arī: Ūdrīša sieva Ilona par to kā klājas: Mūsu dzīve šobrīd ir krasi izmainījusies

“Skrienu, skrienu vēl, vēl man jāpaspēj…. Tā apmēram rīkojās mūsu valdība. Izlieto nesasmelsi. Tas kas netika darīts veselības aprūpē gadiem, tas parādās šodien. Tagad jāsaka tā: Par vēlu skatienu raidi! Tas viss ko viņi mēģina darīt ir vairs tikai ķeksis, lai uz fona izskatītos, ka viņi tomēr kaut ko dara,” raksta Jānis.
Lūk pilna intervija ar Kariņu:

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru