Katram savs: Eirovīzijas 2018 uzvarētājs “nocopējusi” īstu smukulīti

Netta Barzilai uzvarēja Eirovīzijas dziesmu konkursā 2018. gadā. Daudzi viņu atcerējās, pateicoties viņas izcilajam izskatam un īpašajam dziedāšanas veidam. Izraēlas meitene burtiski vienā mirklī ieguva gan daudz fanu, gan pietiekamu skaitu ienaidnieku.

Tomēr Netta pierada pie aizskarošiem paziņojumiem, kas bija adresēti viņas virzienā. Pat bērnībā viņa saskārās ar nepatīkamu izsmieklu un kodīgiem komentāriem. Bet viņa zina, kā kontrolēt sevi, un tomēr – viņa mīl sevi par to, kas viņa ir.

Pirms kāda laika zvaigzne nolēma parādīt sabiedrībai savu mīļoto cilvēku. Kā izrādījās, viņa satika  Ilanu tūlīt pēc uzvaras konkursā. Meitene sēdēja bārā, kura apmeklētāji lūdza viņu nofotografēties vai iedot autogrāfu. Un tikai Ilans piedāvāja viņai iedzert.

Nettas puisis strādā datortehnoloģijās. Viņš pielūdz savu mīļoto un nekādā veidā nereaģē uz viņas nekaunīgajiem un atklātajiem skatuves tēliem.

Pati dziedātāja saka, ka Ilanam patīk, ka katru dienu viņa ir savādāka. Katru dienu Barzilai kaut kas mainās sevī, kas nozīmē, ka ar viņu nekad nav garlaicīgi. Tas ir tik interesanti – katru dienu izmēģina jaunu izskatu un pastāvīgi maina matu krāsu!

Savā Instagram Ilans regulāri augšupielādē fotogrāfijas ar savu draudzeni, bet viņa pati tikai nesen publicēja vienīgo puiša attēlu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru