Atklājusies informācija par Kazaņas skolā nogalinātās skolotājas varonīgo rīcību

 Kazaņas ģimnāzijas šāvēja upuru sarakstā ir pedagoģe Elvīra Ignatjeva, kura jūnijā grasījās svinēt savu 26.dzimšanas dienu, vēsta “eg.ru”.

Liktenīgajā rītā sieviete vadīja nodarbību piektajai klasei. Izdzirdot troksni, viņa izgāja koridorā, kur saņēma lodi, kas bija nāvējoša.

TASS ar atsauci uz avotu tiesībsargājošās iestādēs ziņo, ka Ignatjeva centusies izglābt vienu no skolniekiem. Par to stāsta traģēdijas aculiecinieki.

Viņa pastūmusi bērnu prom no apšaudes vietas un nostājās priekšā, aizsedzot viņu. Ignatjevas ievainojums izrādījās nāvējošs.

Lasi arī: Pēc gadiem ilgas cīņas ar vēzi miris pasaules slavenās dziedātājas tēvs

Brīvajā laikā sieviete vadīja blogu, kurā stāstīja par savu dzīvi un to, ka viņai sagādā prieku vienkāršas lietas: no rīta pamosties, garšīgi pabrokastot, pastaigāties pa parku.

Viņa aicināja sekotājus novērtēt katru dzīves brīdi un baudīt to, kas viņiem ir tagad, neatliekot neko uz rītdienu. “Tu būsi pārsteigts, cik viegli ir piecelties no gultas, kad esi laimīgs. Vienkārši ēdiet, dzīvojiet un mīliet. Pēc tam no rīta atkārtojiet to katru dienu,” neilgi pirms bojāejas rakstīja Elvīra.

Ģimnāzijas mājaslapā norādīts, ka Ignatjeva strādāja skolā četrus gadus. Viņa tur atnākusi pēc institūta, kā reiz tajā gadā, kad uzbrucējs pabeidzis šo mācību iestādi.

Spread the love

Pievienot komentāru