Klajā nākušas skumjas ziņas saistībā ar leģendāro spraiga sižeta filmu aktieri Brūsu Vilisu

 

Afāzijas cēloņi visbiežāk ir smaga galvas trauma, insults, smadzeņu audzējs vai demence. Demence lielākoties piemeklē cilvēkus, kas vecāki par 65 gadiem.

Brūss Viliss pasaules slavu guva astoņdesmitajos gados kā trilleru aktieris, taču lieliski parādījis sevi arī citos žanros. Ar filmu sēriju “Cietais rieksts” Viliss iekaroja augstāko statusu asa sižeta filmās.

Viņš ir divreiz precējies piecu bērnu tēvs. Viliss 1987. gadā apprecējās ar aktrisi Demiju Mūru. Laulība ilga 13 gadus, tās laikā pasaulē nāca trīs meitas, no kurām vecākā – Rūmera – turpina ģimenes tradīcijas un ir aktrise.

Lasi arī: Deputāti Saeimas Ārlietu komisijā izlēmuši ko darīt ar Uzvaras pieminekli Rīgā

Par pirmās ģimenes iziršanu aktieris arī publiski nav slēpis, ka šajā ziņā jūtas izgāzies. “Man neizdevās,” par ģimenes krahu izteicies Viliss. Tas gan nav traucējis viņam ar Demiju Mūru saglabāt ļoti labas draudzīgas attiecības mūža garumā.

Viliss bija klāt Mūras kāzās ar aktieri Eštonu Kačeru (šīs attiecības arī jau sen beigušās), un Mūra bija viešņa Vilisa kāzās ar modeli Emmu Hemingu. Heminga dāvājusi Vilisam vēl divas meitas. Ģimene dzīvo Brentvudā, Losandželosā.

Spread the love

Pievienot komentāru