Klajā nākušas skumjas ziņas saistībā ar leģendāro spraiga sižeta filmu aktieri Brūsu Vilisu

Pārsteidzošs jaunums no Holivudas – klajā nākušas skumjas ziņas saistībā ar leģendāro spraiga sižeta filmu aktieri Brūsu Vilisu, kura ģimene paziņojusi, ka viņš 67 gadu vecumā atvadās no Holivudas un aiziet no aktiermākslas nozares  uz visiem laikiem. 

 

Lēmumu par punktu karjerai Brūss Viliss pieņēmis pēc tam, kad viņam atkārtoti apstiprināta afāzijas diagnoze – tā ir slimība, kas attīstās no galvas smadzeņu pieres daivas garozas bojājuma un ietekmē runasspējas. Afāzijas slimnieks pats nekontrolē savu runu un nespēj saprast arī citu personu runāto.

Aktiera ģimene publiskojusi paziņojumu, ka Viliss pieņēmis lēmumu aiziet no kino nozares, jo valodas traucējumi ietekmējuši viņa kognitīvās spējas. Paziņojumā teikts, ka veselības problēmas viņam bijušas arī iepriekš, taču diagnosticētā afāzija “lielu pārdomu rezultātā” likusi izlemt par labu karjeras beigām.

Lasi arī: Deputāti Saeimas Ārlietu komisijā izlēmuši ko darīt ar Uzvaras pieminekli Rīgā

“Šis patiesi ir izaicinājumu pilns laiks mūsu ģimenei. Ļoti novērtējam jūsu mīlestību, līdzjūtību un atbalstu. Mēs visi ģimenē par to pārdzīvojam, tomēr gribējām arī fanus informēt, jo zinām, cik daudz jums viņš nozīmē. Kā Brūss saka: dzīvojam tik nost!” pausts vēstījumā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk  par to, kādi ir šīs slimības cēloņi un par  pašu aktieri

Spread the love

Pievienot komentāru