“Klusums pirms vētras”: Pāvels Globa pastāstījis, kurās zodiaka zīmēs dzimušajiem šonedēļ labāk palikt mājās

Pāvela Globa astroloģiskā prognoze sola visai mierīgu visu nākamo nedēļu no 2021. gada 1. novembra līdz 7. novembrim. Bet, lielākais daļai zodiaka zīmju pārstāju,   vislabvēlīgākās dienas būs tuvāk nedēļas vidum.

Nedēļas sākumu visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem ieteicams pavadīt mierīgi, jāizvairās arī no liekiem konfliktiem, piektdien – vajag rūpēties par savu veselību, bet svētdien veltīties saviem mīļajiem un veikt mājas darbus.

 

Auns

Tāpat kā lielākajai daļai zodiaka zīmju, arī Auniem nedēļas vidus būs īpaši labvēlīgs. Trešdien un ceturtdien veiksme uzsmaidīs it visā – radošumā, darbā, kā arī personīgajā dzīvē.

Lasi arī: Novembra beigas piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem var būt ļoti daudzsološs periods

Ir tikai svarīgi laikus pamanīt pazīmes un sekot savai intuīcijai. Pašā nedēļas sākumā būs iespējamas biznesa problēmas, taču tās ātri atrisināsies.  Nedēļas beigās labāk atlikt visas savas darīšanas un veltīt laiku savai veselībai.

 

Vērsis

Nākamā nedēļa būs ļoti bagāta dažādiem notikumiem un panākumiem profesionālajā darbībā. Vērsis sagaidīs uzmundrinājumu no priekšniekiem un arī daudzus citus patīkamus pārsteigumus.

Šī nedēļa būs stimuls izrādīt paaugstinātu degsmi darbā, taču arī nepārslogojiet savu organismu, jo jādomā par savu veselību. Nedēļas beigās jau būs iespējamas patīkamas pārmaiņas personīgajā dzīvē.

 

Dvīņi

Visu nākamo nedēļu Dvīņiem vajadzētu izvairīties no konfliktiem ar partneri un rūpēties par attiecību veidošanu. Tas var palīdzēt harmonizēt ne tikai personīgo dzīvi, bet arī profesionālo sfēru.

Ir pienācis laiks dvīņiem, kuri ir aizņemti ar uzņēmējdarbību, izstrādāt jaunu stratēģiju, kas vēl vairāk palīdzēs tālākai attīstībai. Arī tam labvēlīgs laiks pienāks nedēļas beigās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru