Ko tu attēlā ieraudzīji pirmo? Atbilde palīdzēs noteikt, jo jūs patiesībā meklējat attiecībās

 

Vīrietis, kurš stāv mētelī: jums ir jājūtas pieņemtam

Ja pirmais, ko redzējāt optiskajā ilūzijā, bija vīrietis, kurš stāvēja mētelī, tas nozīmē, ka jūs meklējat kādu, kas jūs pieņem par jums, pat ja jūtaties nomākts.

Tiek apgalvots, ka cilvēkiem, kuru acis pirmo reizi pievērsās mētelī tērptajam vīrietim, “ir dziļi iesakņojušās skumjas viņu sirdīs”.

“Jums ir skaidra izpratne par dzīves realitāti un apzināties, ka līdzsvars starp laimi un skumjām ir būtisks jēgpilnai eksistencei,” piebilst speciālisti.

“Jūs zināt, ka tas, kas sākas, beigsies, tāpat kā viss dzīvē, un tas ļauj novērtēt pat dzīves mazās lietas.”

Runājot par attiecībām, jūs vēlaties kādu, kas jūs “pieņems no visas sirds”, tostarp tavu “melanholisko dabu”.

Žurnāls raksta, ka tiem, kas vispirms ieraudzīja vīrieti mētelī, ir vajadzīgs kāds, kurš spēj “novērtēt un novērtēt viņu dziļo izpratni par dzīvi un nāvi un saskatīt īsto skaistumu viņu skumjās personībās”, nevis mēģināt tās “labot”.

 

Mazulis, kas guļ uz galda: jums ir jājūtas audzinātam un apčubinātam

Saskaņā ar The Minds Journal, tie, kas pirmo reizi ieraudzīja mazuli guļam uz galda, alkst pēc kāda, kas liks viņiem justies audzinātiem/ apčubinātam, jo ​​viņi dažreiz jūtas “bezpalīdzīgi”.

“Nav tā, ka jūs nezināt, kā būt atbildīgam, uzņemties atbildību vai parūpēties par sevi,” paskaidroja uzņēmums.

“Tomēr jūs jūtaties neaizsargāti un ticat, ka lietas jebkurā laikā var virzīties uz slikto pusi.

“Jūs jūtaties nemierīgs un saspringts, un lielāko daļu laika jūtat miega trūkumu. Jūs esat padarījis raudāšanu par ieradumu, un jūs gūstat mierinājumu, ļaujot savām asarām plūst vismaz reizi nedēļā.

Tiek paskaidrots, ka, lai gan jūs meklējat “mīlošu, gādīgu” partneri, jums nav vajadzīga “aukle”, bet gan kāds, kurš sapratīs jūsu “emocionālās vajadzības”.

“Jums ir vajadzīgs kāds, kurš par jums parūpēsies, liks jums justies droši, aizsargāts. Kāds, kurš atbalstīs jūs visā dzīves biezajā plānā,” piebilst žurnāla materiālā.

“Jūs vēlaties kādu, kurš vienmēr stāvēs jums blakus un padarīs dzīvi mazāk apgrūtinošu.

“Jums ir vajadzīgs spēcīgs cilvēks, kurš būs jūsu dzīves balsts un nesīs jūs uz gultu, lai jūs katru nakti varētu mierīgi gulēt, zinot, ka ir kāds, kuram varat uzticēties, kas par jums parūpēsies.”

Lasi arī: 5 psiholoģiski spēcīgākās zodiaka zīmes, kuras nevienam neizdodas “nospiest” un “pakļaut”

 

Burvis lasa: jums ir jājūtas garīgi savienotam

Tie, kas pirmo reizi pamanīja burvi, kas gleznā lasa divas grāmatas, viņi meklē kādu, kam ir “garīga saikne” ar jums, teikts The Minds Journal.

Cilvēkiem, kurus pirmo reizi piesaistīja burvis, “ir intensīva zinātkāre par dzīvi — savu pašreizējo un nākamo”.

“Jūs esat motivēts uzzināt par dzīvi un apzināties, ka mūsu apziņa dzīvo tālāk par šo mirstīgo dzīvi,” raksta žurnāls.

Vissvarīgākais jums ir tas, ka jūs ar savu otro pusīti veidojat “dziļu un jēgpilnu saikni”.

Un, ja viņiem ir atšķirīga garīgā pārliecība, arī tas ir labi, ja vien jūsu partneris “dalās jūsu entuziasmā” par Visumu.

“Jūs jūtat pievilcību citiem ziņkārīgiem prātiem, kuriem patīk uzzināt par dažādiem dzīves, pasaules un visa Visuma garīgajiem aspektiem,” skaidroja The Minds Journal.

“Jūs vēlaties partneri, kurš piekrīt jūsu entuziasmam par garīgumu, lai gan viņi paši var nebūt garīgi.”

Divas sievietes, tērptas baltā: jums ir jājūt izaicinājums

No otras puses, tie, kuri vispirms ieraudzīja divas sievietes, kas bija tērptas baltā, meklē partneri, kas liks viņiem justies izaicinātiem, apgalvoja The Minds Journal.

Tirdzniecības vieta raksturoja šos cilvēkus kā “spītīgus” un “kontrolē sevi un savu dzīvi”.

“Jūs uzskatāt, ka dzīve būtu daudz vieglāka, ja visi jums uzticētos un darītu tieši to, ko jūs viņiem prasījāt, kā jūs zināt, kā lietām vajadzētu būt,” viņš rakstīja.

“Lai gan tas var likt jums izklausīties pēc egomaniaka, patiesība lielākoties ir tāda, ka jums ir taisnība attiecībā uz saviem novērojumiem, uztveri, spriedumiem, domām, uzskatiem un emocijām.

“Jūs, iespējams, esat gudrākais cilvēks jebkurā situācijā un zināt, kā lietām jānotiek.”

Runājot par jūsu mīlas dzīvi, jums ir nepieciešams kāds, kurš jums “nostās pretī, izvirzīs savus uzskatus un izaicinās jūs, kad uzskata, ka jums nav taisnība”.

Ir svarīgi atrast kādu, kurš ir tikpat stingrs kā jūs, un jums nebūs labi ar “padevīgu partneri”, piebilda The Minds Journal.

‘Jums ir vajadzīgs kāds, kurš nebaidīsies tevi izaicināt. Jūs vēlaties būt attiecībās, kurās gan jūs, gan jūsu partneris varat atbalstīt un izaicināt viens otru, lai ilgtermiņā attīstītos,” teikts materiālā.

 

Seja: jums jājūtas saprastam

Saskaņā ar The Minds Journal teikto, ja pirmā lieta, ko jūs redzējāt gleznā, bija seja, tas nozīmē, ka jūsu attiecībās jums ir vissvarīgākais  ir būt saprastam.

Žurnāls apgalvo, ka tie, kas vīrieša seju ieraudzīja pirmie, ir “strādīgi” indivīdi, kuri “cenšas, lai viņu mīļie viņus cienītu, apbrīnotu un novērtētu”.

Tajā arī tika apgalvots, ka šie cilvēki viegli var citus “vienkārši tos vērojot”, un, pamatojoties uz šiem novērojumiem, atklās savas personības “īpašās puses”.

Lasi arī: 5 psiholoģiski spēcīgākās zodiaka zīmes, kuras nevienam neizdodas “nospiest” un “pakļaut”

“Jūs parādāt tikai tādu savu versiju, ar kuru viņi var būt saistīti un ar kuru justies ērti. Tas palīdz cilvēkiem vairāk un vieglāk iepatikties.

“Šī unikālā prasme var būt ārkārtīgi noderīga. Tomēr tas nenozīmē, ka esat viltots vai mānīgs.

“Tas vienkārši nozīmē, ka esi uzmanīgs attiecībā uz to, kā sevi pasniedz cilvēkiem un kā viņi tevi uztver.

‘Bet tas bieži vien var padarīt jūs noslēpumainu nekā nepieciešams. Tā kā neviens jūs pilnībā nepazīst, viņi nesaprot jūs dziļākā līmenī.

Tā kā jūs bieži vien dalāties citiem tikai ar  daļu no sevis, The Minds Journal teica, ka jūsu partnerim var būt ļoti grūti jūs saprast.

“Bet, tiklīdz jūs viņiem dosit iespēju un laiku, viņi noteikti jūs sapratīs,” secināts.

Viss, kas jums jādara, ir būt pacietīgam un atklāt viņiem katru sevis šķautni visā tās krāšņumā. Jūs tiksiet mīlēts, dievināts un novērtēts.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru