Krāsa, kas atnesīs jums laimi – to sola astrologi. Katrai Zodiaka zīmei sava krāsa

Jaunava

Piestāv dabīgās krāsas – zaļās un brūnās krāsas toņi, kā arī to sajaukums – olīvzaļais, sinepju dzeltenais, okera krāsa.

Šīs krāsas Jaunavas organizē, kā arī palīdz koncentrēties, tāpēc tās var izmantot arī mājas un biroja noformēšanā.

Svari

Svariem veiksmi atnesīs zilie un zaļie toņi: pirmais nomierinās un atslābinās, bet otrais – uzturēs līdzsvaru starp garīgiem un fiziskiem spēkiem.

Tāpat viņiem piestāvēs bāli dzeltena, pienbalta, pelēka un rozā krāsas – tās nomierinās un dos spēkus. Interjeram labāk izvēlēties tumšos toņus – biezi zaļo un tumši pelēko.

Skorpions

Veiksmīgas krāsas – tumši brūna, purpura, sarkana, ķiršu sarkana, tumši zila, zaļa un violeta.

Tās sniegs enerģiju, pasargās no negatīvās konkurentu ietekmes darbības laikā, kā arī nomierinās, bet violeta krāsa veicinās ciešu miegu un psihiskās spriedzes mazināšanos.

Strēlnieks

Piemērotas krāsas – zila, tirkīza, gaiši zila, violeta. Sniegs gara stiprību un mudinās darboties. Violetā krāsa turklāt arī modinās romantiskas jūtas, dāvās garīgās īpašības un gudrību.

Ja šo krāsu izmantot interjera dizainā, tad Strēlnieki tādos apstākļos spēs sasniegt augstākas virsotnes radošās profesijās.

Mežāzis

Veiksmi šai Zodiaka zīmei atnesīs zilā, brūnā, zaļā, violetā, pelēkā krāsa -visi tumšie toņi, kā arī melnā. Tās pasargās no negatīvās skauģu ietekmes, sniegs organizētību un disciplinēs.

Mežāžiem ieteicams pēc iespējas biežāk nēsāt brūnu apģērbu, tas palīdzēs normalizēt attiecības ar apkārtējiem, padarot tos draudzīgākus, kas tik bieži šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem pietrūkst.

Ūdensvīrs

Lai realizētu savus plānus un parādītu sevi kā profesionāli, labāk izmantot zilu, gaiši zilu un violetu krāsu, bet istabai, kurā varēs pasapņot, labāk izmantot tumši ķiršsarkanu un sudraba krāsu.

Kad Ūdensvīrs ir uzvilkts vai satraukts, viņam labāk uzvilkt kaut ko gaiši zilu, jo šī krāsa nogludinās visas negatīvās emocijas, mazinās garīgās un fiziskās sāpes. Atjaunot mieru palīdzēs zaļā krāsa.

Zivis

Zivīm labvēlīgi toņi ir izplūdis purpursarkans, zils un zaļš, kā arī to pārejas no viena toņa uz otru.

Pateicoties tādam savienojumam šīs zīmes pārstāvji jutīsies ērti un brīvi, viņi būs par sevi pārliecināti, zudīs šaubas un bailes.

Vai jūs piekrītat tādiem astrologu secinājumiem?

avots: mesajeinspirationale.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru