Krāsa, kas atnesīs jums laimi – to sola astrologi. Katrai Zodiaka zīmei sava krāsa

Katrai Zodiaka zīmei ir ne tikai savi talismani, bet arī krāsas, kas pozitīvi ietekmē to pārstāvju zemapziņu un psihi, raksta Mesaje Inspiritionale.

Ir pamanīts, ka, ja apkārtējie cilvēki nēsā tādas krāsas apģērbu, kas viņiem piestāv pēc Zodiaka zīmes, viņiem uzlabojas garastāvoklis un pašsajūta, paaugstinās darbaspējas.

Auns

Šai Zodiaka zīmei piestāv visa sarkanā palete, jo tā ir dinamiska, enerģiska un samērā agresīva krāsa, gluži kā Auns.

Sarkanā krāsa simbolizē sacensību, kaisli, drosmi un aktivitāti – visas šīs īpašības kā reizi arī ir raksturīgas cilvēkiem, kuri dzimuši šajā Zodiaka zīmē.

Vērsis

Ideāli piestāvēs zilā krāsa un tā nokrāsas: palīdzēs sajust mieru.

Tāpat veiksmīgas ir dabas krāsas – debesszilais, zāles zaļais, saulrieta rozā un saules dzeltenais – tās uzlabos garastāvokli un neizjauks līdzsvaru, kas nepieciešams ārēji mierīgam un iekšēji spītīgajam Vērsim.

Dvīņi

Šai zīmei piemērota ir dzeltenā krāsa, jo tā asociējas ar prieku, pozitīvu un spēku, kas bieži pietrūkst aktīviem un mūžīgi tāpēc miegainajiem Dvīņiem.

Turklāt dzeltenā krāsa stimulē komunikabilitāti un gara spējas, kas tik ļoti ir nepieciešams sabiedriskajiem un pēc zināšanām alkstošajiem cilvēkiem, kuri dzimuši šajā zīmē.

Vēzis

Elf woman in a magical forest

Vēzim ideālās krāsas ir balta, bāli zaļa, sudraba, violeta un zila, kas aizsargā un piesaista pretējo dzimumu.

Tāpat viņiem piestāvēs pelēks – asociējas ar Vēža garastāvokļa maiņām un zelta – harmonija un prāta skaidrība.

Lauva

Lauvas krāsas ir spilgtās: sarkana, dzeltena, ruda, oranža un zelta. Pateicoties tām cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, staros un piesaistīs uzmanību, bez kuras nespēj pastāvēt.

Jo īpaši tas attiecas uz zeltu, kas simbolizē viņu dāsnumu un skaistumu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru