Kurām zodiaka zīmēm, visticamāk, piemīt mistiskas vai pārdabiskas spējas

Vēžiem ir svarīgi “neiedziļināties” savās bailēs, kad parādās attīstītas intuīcijas vai mistisku spēju pazīmes. Vēži mēdz nenovērtēt savas prasmes, bet patiesībā viņi ir ļoti labi psihologi. Tie ir cilvēki, kuri zina, kā just līdzi, lasot citu cilvēku stāvokli. Viņiem vajadzētu strādāt ar savu mistisko daļu, pieņemt to un, ar cieņu, izmantot šos talantus.

Arī Strēlniekiem ir jāmeklē gaisma šajā pasaulē, jāpievēršas reliģijām. Šīs zīmes pārstāvjiem ir diezgan spēcīga tieksme pēc augstāka prāta. Un šādi cilvēki spēj veidot savu zinātni uz mistiskām zināšanām.

 

Lasi arī: Ko par tavām vājībām saka tavs dzimšanas datums: numeroloģes skaidrojums visiem datumiem

Aktīvie Ūdensvīri ar ātru prātu var viegli paredzēt nākotni. Tas ir saistīts ar faktu, ka viņi paši bieži ir nākotnes cilvēki. Viņiem ir iespēja ātri un viegli apgūt ezotēriskās zinātnes, tostarp astroloģiju.

Jums nav jābūt vienai no uzskaitītajām zodiaka zīmēm, lai jums būtu mistiskas spējas. Horoskopā ir personīgās planētas: Venera, Marss, Merkurs, Plutons, Neptūns, Jupiters. Un, ja kaut viena no tām iekrīt, piemēram, Zivīs, tad ar pārliecību varam teikt, ka vajadzētu sevī attīstīt medija spējas.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru