Lielas nedienas slavenai latviešu dziedātājai – viņu no dzīvokļa izraida tiesu izpildītāji

Skumji notikumi savulaik Latvijā tik populārās dziedātājas dzīvē – viņa saņēmusi vēstuli, ka jāizvācas no mitekļa Rīgā, kur nodzīvojusi 21 gadu, vēsta 3.-9. maija izdevums “Privātā dzīve”.

Runa ir par Maija Lūsēnu, kura atzīst, ka citu māju viņai nav un nu jūtas gluži kā Ukrainas bēgle. Pēc pašas dziedātājas teiktā, viņai jāizvācas no mākslinieku darbnīcas Nītaures ielā, kas it kā pāriet Rīgas domes un nama iedzīvotāju pārziņā. Šajā īpašumā savulaik ieguldījusi daudz līdzekļu, tostarp pārdevusi savu iepriekšējo dzīvokli Sporta ielā. No nolaistas vietas mitekli pārvērtusi līdz nepazīšanai.

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm, visticamāk, piemīt mistiskas vai pārdabiskas spējas

Maija norāda, ka ir pensijas vecumā un nedaudz piestrādā par vokālo pedagogu, līdz ar to viņai nav līdzekļu, lai uzreiz iegādātos ko citu. Ienākumu apjoms viņai pat ļautu pieteikties maznodrošinātā statusam.

Jau 15 gadus viņa tiesā cīnās, lai pierādītu, ka šajā īpašumā nav ievākusies patvaļīgi, bet ar pašvaldības ziņu. Savulaik īpašumu pat privatizējusi, bet tas neesot nostiprināts Zemesgrāmatā. Pēdējais līdz šim pieņemtais Augstākas tiesas lēmums pirms trim gadiem bijis par sliktu māksliniecei, tomēr visu šo laiku viņa klusi un mierīgi turpinājusi dzīvot, līdz aprīļa vidū saņēmusi tiesu izpildītāju vēstuli.

Lasi arī: Vasilisa Volodina nosaukusi zodiaka zīmes, kuras maija otrā pusē gaida īpaši liela veiksme – prognoze visām zīmēm

Šobrīd izvākšanās esot atlikta uz dažām nedēļām, tikmēr Maija publiski lūgusi palīdzību kādam ekspertam, kurš viņai palīdzētu izlikšanas gadījumā vismaz atgūt ieguldīto naudu.

Vēl Lūsēna izplatījusi publisku paziņojumu, liedzot grupai “Dāmu Pops” izpildīt viņas komponētās dziesmas tādā sastāvā, kādā apvienība kāpusi uz skatuves Olgas Rajcekas jubilejas koncertos.

Spread the love

Pievienot komentāru