Vasilisa Volodina nosaukusi zodiaka zīmes, kuras maija otrā pusē gaida īpaši liela veiksme – prognoze visām zīmēm

Slavenā Krievijas astroloģe Vasilisa Volodina nosaukusi zīmes, kurām maija otrā pusē gaidām īpaši veiksmīgs posms/periods. 

Vienlaikus viņa izteikusi arī prognozes visām zodiaka zīmēm.

 

Auns

Sākas jauna jūsu dzīves nodaļa, kurā līdzšinējās vēlmes un nodomi nedaudz pārsniedz pašreizējās iespējas. Maija galvenā tēma ir disonanse starp nepieciešamo dzīvesveidu un naudas klātbūtni un kam tas būtu jānodrošina.  Aunam pašam sajūta būs, ka nevajag uz to iespringt un gan jau citi visu atrisinās…

 

Vērsis

Personīgā dzīve cenšas sagādāt liktenīgus pārsteigumus. Piemēram, ir iespējamas situācijas, kad mīļotais cilvēks, kaut kā dzīts galējībā, izdara nepārdomātas darbības. Vai arī parādās kāds grotesks jauns paziņa, kas sajauc visus cienīgos plānus. Tajā pašā laikā jūs nevēlēsities just līdzi un caururbjoši risināt citu cilvēku problēmas. Jums labāk patīk novērot no malas, cik vien iespējams.

Lasi arī: Īpaša diena: kurš datums 2022. gada maijā katrai zīmei būs vislaimīgākais un veiksmīgākais

 

Dvīņi

Neviens neuzdrošinās tev pārmest egoismu, pat ja lauvas tiesu mēneša velti savām jūtām. Šķiet, ka ķermenis pats ir sācis taupīt spēkus un atsakās cīnīties par veiksmīgiem panākumiem. Dod priekšroku mierīgi klīst pa tiem ceļiem, kas jau ir. Jā, un pašsajūta var viennozīmīgi liecināt, ka tiekšanās pēc labākas dzīves ietekmē veselību. Nebaidieties piebremzēt!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru