Vasilisa Volodina nosaukusi zodiaka zīmes, kuras maija otrā pusē gaida īpaši liela veiksme – prognoze visām zīmēm

 

Vēzis

Mēneša vidus sola svarīgus sasniegumus saistībā ar tavu patieso aicinājumu. Izcili veiksmīgs posms! Pirms kāda laika jūs vispirms atradāt sev jaunu misiju vai ieguvāt zināšanas, un tagad esat gatavs to visu likt lietā. Uzdodoties par sludinātāju, glābēju un misionāru, neceliet pārāk augstu degunu. Tas būs piemērots tikai pēc konkrētu rezultātu iegūšanas.

 

Lauva

Pat tajos gadījumos, kad kaut kas bija plānots darīt kolektīvi, esiet gatavi tikt galā paši. Tavu savstarpējo dueli ar problēmu sarežģīs tas, ka jautājumam vispār nav vēstures – tu sper katru soli pirmo reizi, ej uz tausti un vēl nav uz ko paļauties. Tā dzimst svarīgākās prasmes un tiek iegūta galvenā dzīves pieredze.

 

Jaunava

Mēneša sākums ir labvēlīgs savas pozīcijas atklātai deklarēšanai. Jākomunicē ar lielu skaitu cilvēku, bet nepadodies viņu viedoklim, aizstāvi savējo. Visu maiju jutīsi, ka beidzot esi savā vietā un dari visu iespējamo.  Būs arī dažām lietām jāpielāgojas. Ceļojuma laikā jums jābūt uzmanīgiem. Kaimiņi vai tuvi radinieki var pēkšņi apbēdināt.

 

Svari

Maijā Svariem būs jāpaskatās uz sevi citu acīm. Ir daudz vieglāk mīlēt sevi, vienlaikus baudot kāda cita uzmanību. Tuvi cilvēki it kā pārvēršas par spoguli, kurā pēkšņi tiek atpazīti tavi darbi, iekarojumi un kļūdas. Taču galvenie mēneša notikumi, protams, būs svarīgas iepazīšanās, kas – kas zina – var nest gan vieglas līdzjūtības, gan patiesu mīlestību.

 

Skorpions

Maijs būs labs kaut vai tāpēc, ka gūsi lielu prieku no darāmā. Pilnībā nododieties patīkamajam procesam, taču labāk to plānot iepriekš. Par to, ka Skorpions ir palicis bez skaidriem plāniem vienatnē ar savu kūstošo enerģiju, viņš spēj nopietni dusmoties. Un tam būs daudz iemeslu mēneša pēdējās nedēļās.

Lasi arī: Īpaša diena: kurš datums 2022. gada maijā katrai zīmei būs vislaimīgākais un veiksmīgākais

Strēlnieks

Svarīgs mēnesis, kas līdz pat oktobrim būtiski novirza jūsu uzmanību no nepieciešamības risināt pamatjautājumus uz cildenākām lietām. Ja ieguldīsi darbu. maija vidus var kļūt par sākumu kam patiesi izcilam. Iespējas parādīsies nevis no “izdzīvošanai nepieciešamā”, bet gan no tā, kas palīdzēs justies kā īstam savas realitātes radītājam. Tas prasa spēju demonstrēt pašapziņu un gatavību vēlreiz iziet ārpus komforta zonas.

 

Mežāzis

Maijs atkal radikāli mainīs jūsu redzējumu par nākotni, lielā mērā to cilvēku dīvainās uzvedības dēļ, kurus uzskatījāt par uzticamiem, ietekmīgiem un spēcīgiem – tie var būt draugi, priekšnieki, patroni. Tas pats “jumts”, uz kuru paļāvāties vēl nesen, sāk stipri tecēt. Galvenais, lai tas nekļūst par jūsu problēmu, bet mudina jūs meklēt neatkarīgus risinājumus.

 

Ūdensvīrs

2022. gada pavasara beigas var būt gan jūsu labākā stunda (bez pārspīlējuma), gan radīt nopietnu risku zaudēt daudz. Mēneša otrajā pusē parādīsies ārkārtēji apstākļi un iespējas parādīt, par ko īsti iestājies. Taču šī “parāde” jāorganizē rūpīgi, bez vienaldzības un noņemot griestus skrāpējošo vainagu. Vislielākā koncentrēšanās un nopietnība palīdzēs izjaukt apburto loku, kas jūs spiedis ļoti ilgu laiku.

 

Zivis

Tagad ar jums sākas ļoti, ļoti atbildīgs laika posms. Nākamie seši mēneši būs pirmais pārbaudījums tam, ko jūs domājat savā jaunajā dzīvē. Tagad mums ir jāpārbauda šīs idejas, jāmēģina vismaz dažas no tām īstenot, lai izpētītu savus ierobežojumus un līdz rudenim pabeigtu ideju. Nepalaidiet garām arī finansiālās iespējas, kas noteikti ir lielākas, nekā šobrīd šķiet.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru