Labākais vēlējums dēlam – izlasiet!

Katra māte un tēvs priecājas, ka viņu dzīvē ienāk dēls. Lūk, šādu vēlējumu katram vecākam vajadzētu savam dēliņam veltīt!

“Mīļais dēls, lūdzu, nesapinies ar staigulēm un muļķīgām sievietēm. Tā ir nabadzīga morāles vērtība, turklāt prioritāšu mazvērtība liecina tikai un vienīgi par stulbumu. Šāda sieviete nebūs spējīga padarīt tevi stiprāku, viņa tikai piepildīs tavu dzīvi ar kļūdām, katras sievietes kļūdām, taču šāds cinisms tev neatnesīs ne gudrību, ne domas dziļumu. Esi izvēlīgs. Nemētājies ar komplimentiem un slavas vārdiem, esi iecietīgs un cieni sievieti, lai arī kāda viņa būtu, jo tu esi vīrietis – tev ir ne tikai vārds, bet arī spēks. Tevī ir spēks, kas neļaus sevi pazemot vai arī nodarīt pāri cilvēkam, kas ir nelaimē.

Lasi vēl: Ja tu esi blondīne, brunete vai rudmate, tad šis raksts tev ir jāizlasa!
Esi atbildīgs. Par sevi, saviem darbiem un rīcībām. Katram tavam solim jābūt attaisnotam cilvēku, savās un Dieva acīs. Neļaujies vieglprātībai. Kļūdies, mācies, bet virzies uz priekšu un zini: katra kļūda padara tevi stiprāku. Nežēlo sevi. Palīdzi cilvēkiem, neaprobežojies tikai ar sevi, jo tas tev atmaksāsies gan šajā, gan tajā pasaulē. Esi liels cilvēks – gan sirdī, gan dvēselē. Esi mazliet ietiepīgs un nebaidies nekā. Lai tevī ir bailes, bet māki pār tām valdīt. Radi iespēju sevi saukt par vīrieti. Lai tev ir gaišs skatiens un brīvas domas. Neļauj savai sirdij tikt aptumšotai ar aizspriedumiem – svešu cilvēku un viltus vērtību.
Un, tici man, sieviete, kuru tu iemīlēsi, būs ar tevi līdzīga kā divas ūdens lāses. Tik pat stipra un gudra. Arī viņu kāds būs nositis no ceļa, bet viņa turpinās iet pa savu ceļu, savu taisnību un ticību.
Lai arī viņai būs rētas uz sirds, lai arī viņa dzīvē būs pieļāvusi kļūdas – tas būs pašas pieņemts lēmums, viens lēmums un uz visu mūžu. Lai arī viņai būs asa valodiņa, tā tomēr būs patiesa. Tāda, kas nekad tevi neapmelos un nenodos. Tu viņu atradīsi pēc acu skatiena, jo patiesā liesma nāk no iekšienes. Nebaidies un ieklausies savā sirdī – tā tev teiks priekšā.
Un, tici man, dēls, viņa tevi meklēja tieši tāpat. Jūs atpazīsiet viens otru pēc skatiena, jo sajūta būs tāda, ka esat pazīstami jau sen.”

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru