Latvijas Televīzijā atgriežas “Koncerti Z studijā”; Aija Andrejeva izpildīs savas populārākās dziesmas

Rudens pienācis ar jauniem ierobežojumiem kultūras pasākumu apmeklētājiem, dalībniekiem un organizatoriem, tādēļ Latvijas Televīzija turpina pavasarī uzsākto koncertu ciklu “Koncerts Z studijā”. Kā pirmā šajā sezonā uzstāsies enerģiskā dziedātāja Aija Andrejeva ar grupu, izpildot savas populārākās dziesmas.

Kā jau ziņots, LTV pandēmijas dēļ ir nācies mainīt savus plānus, uz nenoteiktu laiku pārceļot šovu “Ko tu proti, Latvija?”. Tieši tādēļ pieņemts lēmums “Koncertus Z studijā” turpināt arī rudenī – piedāvājot skatītājiem pozitīvu un kvalitatīvu oriģinālsaturu un ļaujot attālināti sastapt iemīļotākos Latvijas mūziķus.

Sestdien, 7.novembrī, savas populārākās dziesmas izpildīs Aija Andrejeva. Mūziķe uzsver, ka “Koncertu Z studijā” gaida kā svētkus: “Tā būs iespēja beidzot uz skatuves muzicēt pilnā sastāvā! Bijām samēģinājuši, saspēlējušies, gatavi uzstāties, bet vasarā lielos koncertus pārcēla. Tagad beidzot būs iespēja parādīt meistarību un koncertēt plašai auditorijai!”

Koncertā uz īsu sarunu par dzīvi un šo laiku dziedātāju aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone. “Ceru, ka skatītāji pie LTV ekrāniem izbaudīs šo vakaru tikpat ļoti, kā mēs,” pozitīvi noskaņota Aija Andrejeva.

Rudenī koncerti Z studijā izskanēs sestdienu vakaros. “Koncerts Z studijā” – no 7.novembra sestdienās, plkst. 21.15 LTV1 un REPLAY.lv tiešraidē. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REPLAY.lv Facebook lapās.

Uzsveram, ka koncertu ierakstu laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Uzsveram, ka drošības apsvērumu dēļ ieraksta laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Spread the love

Pievienot komentāru