“Domina Shopping” investē 120 tūkstošus eiro ģimenēm draudzīga centrālā skvēra labiekārtošanā

Lai tuvāko pilsētvidi padarītu ģimenēm un videi draudzīgu, tirdzniecības centrs “Domina Shopping” veicis 120 tūkstošus eiro lielas investīcijas centrālā skvēra labiekārtošanā, kas vērsts uz J.Zemitāna tilta pusi.

Noslēdzot labiekārtošanas pirmo posmu, viss esošais apgaismojums nomainīts uz energoefektīvu, uzstādīti 12 jauni atpūtas soliņi un augu kompozīcijas dekoratīvos podos, kā arī palielināta apzaļumotā teritorija.

Savukārt līdz ar otrā posma noslēgumu šī gada novembra beigās, skvērā tiks dubultots velonovietņu skaits, un rezultātā kopējais velo-vietu skaits Dominā pieaugs līdz pat 118. Tiks iekārtots arī multifunkcionāls rotaļu laukums dažāda vecuma bērniem.

“Domina ir tirdzniecības centrs, kas nemitīgi aug un attīstās. Paralēli lielākās iekštelpu izklaides zonas būvniecībai, veicam arī rekonstrukcijas darbus laukumam pie centra galvenās ieejas. Sekojot līdzi mūsu apmeklētāju, tai skaitā apkārtējo mikrorajonu iedzīvotāju ieteikumiem un vēlmēm, esam nolēmuši C skvēru padarīt mūsdienīgāku, atraktīvāku un pats galvenais – ģimenēm un aktīviem pilsētniekiem draudzīgāku un ērtāku,” stāsta Dina Bunce, t/c “Domina Shopping” direktore.

Skvēra labiekārtošanas darbi sevī ietver zaļās zonas palielināšanu, jaunu dekoratīvu podu, soliņu un velo novietnes uzstādīšanu. Visi elementi izvēlēti tumši pelēkā tonī, kas saskan ar tirdzniecības centra interjeru un organiski iederas Rīgas ainavā. Lai došanās uz tirdzniecības centru būtu vēl patīkamāka, atjaunoti bojātie bruģa posmi, kā arī uzlaboti apgaismojuma elementi – tagad viss skvēra apgaismojums ir energoefektīvs.

Noslēdzošajā skvēra rekonstrukcijas posmā, kuru paredzēts finalizēt novembra laikā, tiks izveidots rotaļu laukums ar slidkalniņu, rotaļu zvēriem un bumbām dažāda vecuma bērnu izklaidēm, kā arī tiks uzstādīti muzikālie cauruļzvani (“tubular bells”). Savukārt, līdz ar jauno novietņu uzstādīšanu projekta noslēgumā, kopējais velonovietņu skaits pie t/c Domina Shopping pieaugs līdz pat 118.

Jau ziņots, ka, investējot vairāk nekā 9 miljonus eiro, nākamā gada trešajā ceturksnī tirdzniecības centrā “Domina Shopping” tiks atklāta 7000 m2 liela izklaides zona, kurā atradīsies daudzveidīgas izklaides iespējas. Rezultātā “Domina Shopping” kļūs par multifunkcionālu tirdzniecības centru, kas līdzās preču un pakalpojumu iegādei piedāvās plašas izklaides iespējas: centra iekštelpās par maksu un pieguļošajā teritorijā – visiem par brīvu.

Spread the love

Pievienot komentāru