Lietas ko nedrīkst pasūtīt Aliexpress.com

Šajā portālā var atrast pilnīgi visu. Ir ērti sēdēt mājās un pasūtīt preces, tieši tādēļ šie portāli bieži nepieprasa piegādes maksas. Bet vai visu drīkst pasūtīt no Aliexpress? Nē! 

Ir vesels saraksts ar precēm, kuras nedrīkst šajā portālā pasūtīt. Daudzas preces pat ir aizliegtas sūtīt uz konkrētajām valstīm. Iespējams esi ievērojis, ka kādu preci nevar sūtīt uz tavu valsti.

Lasi vēl: Karalienes Elizabetes bijušais pavārs atklājis noslēpumu, kāda tad īsti ir karalienes ēdienkarte

Esi uzmanīgs ar šo preču sūtīšanu, jo tās var nebūt tādas, kādas tu tās esi iedomājies. Ja vēlies pasūtīt šīs lietas, tad labāk atvēli laiku un dodies uz veikalu tos iegādāties.

Brendu pakaļdarinājumus

Daudzās valstīs šie slaveno brendu pakaļdarinājumi ir stingri aizliegti, tādēļ šādas preces nedrīkst sūtīt caur internetu, jo pilnīgi visas preces no Aliexpress tiek pārbaudītas tev neredzot.

Dažādas ķīmiskās vielas

Nedrīkst pasūtīt narkotikas, spaisu, cigaretes, indīgās vai ķīmiskās vielas. Ja pasūtīsi nezināmas izcelsmes vielas, tad visdrīzākais, ka pie tavu māju durvīm drīz vien parādīsies policija ar tavu preci. Atceries, ka arī nedrīkst pasūtīt nekādus pulverīšus, jo bieži vien sūtījumiem no Ķīnas nav nekādu lapiņu ar instrukciju vai preces aprakstu.

Alkoholiskie produkti 

Alkoholsikie un arī bezalkoholiskie dzērieni ir stingri aizliegti sūtīšanai caur internetu. Arī ēdienu nedrīkst pasūtīt, kaut arī Aliexpress var atrast pilnīgi visu. Pirms preču sūtīšana labāk painteresējies vai preci tu vari saņemt.

Sprāgstvielas, ieroču un aizsarglīdzekļus

Nekādas asaru gāzes, nekāda elektrošoka, ieroču vai sprāgstvielas! Pilnīgi viss šāds ir aizliegts. Ja arī tev izdosies preci pasūtīt noteikti policija vēlēsies ar tevi aprunāties par tavām precēm.

Labāk pirms sūtīšanas pārliecinies vai tiešām preci tavā valstī drīkst pasūtīt, jo var sanākt lielas nepatikšanas.

 

avots

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">AliSpečuks</cite>

    WTF? Cilvēk, ko tu tur esi sarakstījis? Kas tas par fufeli?
    Redzu tavas zināšanas par Ali ir 0,0000%

Pievienot komentāru