“Līgavainis vēlas uzaicināt savu bijušo sievu uz mūsu kāzām, bet es esmu pret to”

Jūlijā es precēšos. Mēs satiekamies divus gadus, un ar vīrieti viss ir kārtībā. Viņam ir piecus gadus vecs dēls no pirmās laulības, kuru viņš, protams, vēlas redzēt kāzās. Es esmu par to. Bet līgavainis kopā ar dēlu uzaicināja mammu!

Kāpēc es esmu pret to? Mūsu attiecību sākumā šī sieviete mani vajāja sociālajos tīklos, rakstīja šķebinošus komentārus un kaudzi aizvainojošu vārdu. Viņa apsūdzēja mani, ka viņas laulība izjuka manis dēļ (tā nav taisnība) un ka mans dēls mani ienīst, un es pret viņu izturos slikti (tā arī nav taisnība).

Pārdzīvoju daudz nepatīkamu brīžu, kad tikko satikām manu topošo vīru un sākām satikties. Viņiem jau bija šķiršanās process, un tā noteikti nav mana vaina, ka viņš pameta ģimeni ar mazu bērnu.

Lasi arī: Īpaša diena: kurš datums 2022. gada maijā katrai zīmei būs vislaimīgākais un veiksmīgākais

Tagad bijusī sieva man vairs neraksta un kopumā nomierinājās, es viņu praktiski neredzu – puiku aizved pie mums un  atpakaļ tēvs. Bet es nevaru viegli aizmirst, kādu spaini ar dubļiem viņa man uzlēja pirms diviem gadiem. Kāpēc man vajadzētu redzēt šo sievieti savā laimīgākajā dienā?

Es par to pastāstu līgavainim, viņš aizkaitinās un domā, ka es taisu no mušas ziloni. Varbūt viņš vairs neatceras, ko es piedzīvoju, jo šķiršanās nebija viegla, un viņš vienkārši izdzēsa to nervozo periodu no atmiņas.

Draudzenes pārliecina mani nekoncentrēties uz viņas klātbūtni:

“Viņa gribēja, lai jūs šķirtos, un tagad iedomājieties, kāda atriebība viņu sagaida – skatīties, kā jūs apprecējaties ar viņas bijušo vīru! Visticamāk, ka viņai tajā dienā būs sliktāk nekā tev.

“Nebojā savas attiecības tik sīkas lietas dēļ. Un neļauj svešai sievietei ienest savā dzīvē šaubas un bailes. Grib būt – lai nāk. Varbūt viņa līdz jūlijam simts reizes pārdomās un sūtīs dēlu vienu pašu ar radiem.

Vai tiešām es no mušas taisu ziloni?

Spread the love

Pievienot komentāru