Linda Leen nākusi klajā ar skaļu un negaidītu paziņojumu; Interneta lietotāju atbilde gan nepārsteidz

Linda Leen sniegusi interviju žurnālan OK, kurā sniegusi skaļu paziņojumu. Internetā tas raisījis diskusijas un asas viedokļu apmaiņas. 

Kas tieši noticis?

Izrādās, dziedātāja regulāri domājot mest mieru dziedātājas profesijai, un iemesls tam ir privātā sfēra. Viens no iemesliem, kāpēc dziedātāja Linda Leen tik reti sniedz intervijas, ir jautājumi par privāto dzīvi. Tieši jautājums par atklātību viņai licis aizdomāties par atteikšanos no savas profesijas, vēstīts Ievas Brokas materiālā “Kā naktstauriņš uz gaismu” izdevumā “OK!”.

Kā stāsta Linda, ar savu atklātību savulaik viņa ir gana sev nodarījusi pāri. Pēc viņas domām, ir jābūt zonai, kas pieder tikai viņai.

Bet es jau pati saprotu šo dilemmu. Ka esmu izvēlējusies profesiju, kura man kā cilvēkam īsti neder. Redzu, kā daudzi mākslinieki pasaulē un Latvijā ar mediju un cilvēku uzmanību ārpus skatuves riktīgi labi tiek galā. Viņiem tas patīk. Un tas ir kolosāli, jo tas ģeld. Man tas neģeld,” skaidro dziedātāja.

Viņa atklāti saka, ka ir apsvērusi domu atteikties no šīs profesijas, jo tā paredz šo esamību publiskajā laukā.

Lasi arī: Sinoptiķis Trallis nepiekrīt Bricim, un prognozē “ekstrēmus” laika apstākļus

“Man pēc tam ir ilgi jāatjaunojas. Varētu domāt, ka pa šiem gadiem esmu uzaudzējusi biezāku ādu, bet tā nav noticis, un, visticamāk, arī nenotiks,” piebilda Linda Leen.

 

Kā jau parasti kontekstā ar Lindu, daudz sakāmā par to bija Latvijas iedzīvotājiem.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par šo paziņojumu domā interneta lietotāji (raksta beigās arī aptauja par to, vai Lindai vajag beigt karjeru)

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru