LTV: atklājas jaunas detaļas par vīrieša aizdegšanos Tukumā

23. aprīlī Tukumā smagi apdega jauns vīrietis, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķis Normunds Kindzulis, kurš vēlāk slimnīcā mira. LTV raidījums “Aizliegtais paņēmiens” nācis klajā ar jaunu informāciju par traģisko notikumu.

Latvijas Televīzijas raidījuma “Aizliegtais paņēmiens” rīcībā esoša informācija liecina, ka izmeklēšana šobrīd ir guvusi apstiprinājumu, ka naktī neilgi pirms traģēdijas Kindzulis pats iegādājies degšķidrumu vietējā diennakts veikalā “Mego”. Vēl pirms tam viņš bija bijis degvielas uzpildes stacijā “Circle K”, kurā viņam degšķidrumu nepārdeva, norādīja raidījumā.

Zināms arī, ka tobrīd Kindzulis bija lietojis alkoholu. Draudzene, ar ko Kindzulis tikās tajā naktī, apstiprinājusi, ka viņi dzēruši sidru, bet vēlāk veiktajās ekspertīzēs slimnīcā fiksētais alkohola daudzums asinīs tomēr bijis tuvu 2 promilēm.

Lasi arī: “Singapūras satīns” dalībnieka sieva video pastāsta detaļas par vardarbību ģimenē un visu notikušo

Benzīntanks, degšķidrums, alkohols – šāda kombinācija fiksēta arī minētājā tiesvedības lietā un epizodēs Ķengaragā, kurās dažās ir dedzinātas dzīvokļa durvis, norāda raidījums.

Par motīvu ziņu nav. Vīrieša draugs apgalvojis, ka viņu starpā nav bijis konflikta, pašnāvības versiju draugi un paziņas nolieguši, bet nevar tikt arī izslēgta nejaušība un neuzmanīga apiešanās ar degšķidrumu.

Tiesu eksperts ugunsdrošības jautājumos Valentīns Buiķis raidījumam skaidroja, ka degšķidrumu nevajag uzliet daudz, lai tas degot pārņemtu visu ķermeni.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru