Lūk kā cilvēkus sanikno Baibas Sipenieces bravūra par kornavīrusu

Tikmēr kāda cita komentētāja uzsver, ka šeit būtu svarīgi atcerēties, cik šis vīruss ir nopietns riska grupas pacientiem, piemēram, onkoloģijas pacientiem.

“Bravūra ar kuru daudzi joprojām iesmej par vīrusu, ir bezatbildīga. Man mati cēlās stāvus, kad Baiba Sipeniece, kura šobrīd slēpo Austrijā, katru rītu radio ēterā atklāti smējās par pandēmiju, aicinot nepievērst uzmanību panikas cēlājiem. Es saku – tajā, kas notiek aiz loga, nav nekā smieklīga. Bravūrai vairs nav vietas,” norādīts kādā komentārā sociālajā tīklā facebook.

“Sirdsmieram informēšu, ka uzvedīšos kā likumpaklausīgs pilsonis un ievērošu visus normatīvos aktus. Veselību un rāmu garu,” uzsver radio ētera balss.

Lasi arī: Atklāts, cik ilgā laika posmā parādās pirmie koronavīrusa smagie simptomi

Jau vēstīts, ka šobrīd Latvijā kopumā konstatēti 16 koronavīrusa “Covid-19” pacienti, turklāt viena persona inficējusies Latvijā, kontaktējoties ar saslimušu radinieku, paziņojis Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

 

Avots

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">astrīda</cite>

    Varbūt palieciet kalnos un pagaidiet, kamēr koronavīruss Latvijā nomierināsies, bet mēs bea Jums jau kaut kā iztiksim…Žēl, ka Jūsu lētās ēverģēlības uz skatuves ir tikpat “nevainīgas ” kā dzīvē. ‘Dažreiz, ja izglītība neatļau jizteikties, labāk būtu paklusēt un kritiski ieklausīties arī sevī.

Pievienot komentāru