Lūk kā cilvēkus sanikno Baibas Sipenieces bravūra par kornavīrusu


Laikā, kad vairums cilvēku Latvijā, iespējams, satraukti gaida Krīzes padomes vadības paziņojumu par turpmāko rīcību koronavīrusa “Covid-19” dēļ, vērīgākos mikroblogošanas vietnes twitter un facebook lietotājus nepatīkami pārsteidzis radio “Star FM” balss Baibas Sipenieces teiktais.

Kā jau šīs nedēļas sākumā vēstījām, tad pēc 21 nospēlētas stāvizrādes Baiba Sipeniece devusies atpūsties uz kalniem Austrijā. Jau tad viņa norādīja, ka tur par koronavīrusu nerunā, turklāt viņa cer, ka runas par to pēc atgriešanās pierims arī Latvijā.

Lasi arī: Atklāts, cik ilgā laika posmā parādās pirmie koronavīrusa smagie simptomi

Tiesa, turpmākajās dienās viņas komentāri sociālajos tīklos izraisījuši lielu rezonansi. “Tā lūk sabiedrībā zināmi cilvēki, paņirgājas par sabiedrības kopumu. Jo viņai ir labi,” norāda kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs, kurš publicējis ekrānšāviņus no Baiba Sipenieces atbildēm par drošību koronavīrusa “Covid-19” izplatības laikā. “Protams, protams. Ar hloru apbēršos un spirtu iedzeršu, matu galus un nagus ar dustu,” prāto B.Sipeniece.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">astrīda</cite>

    Varbūt palieciet kalnos un pagaidiet, kamēr koronavīruss Latvijā nomierināsies, bet mēs bea Jums jau kaut kā iztiksim…Žēl, ka Jūsu lētās ēverģēlības uz skatuves ir tikpat “nevainīgas ” kā dzīvē. ‘Dažreiz, ja izglītība neatļau jizteikties, labāk būtu paklusēt un kritiski ieklausīties arī sevī.

Pievienot komentāru