“Svarīgi saglabāt mieru, kritisko spriestspēju un būt godīgiem!” Hosams Abu Meri par COVID-19 Latvijā


Libānas goda konsuls Latvijā un gastroenterologs Hosams Abu Meri sociālajos tīklos publicējis ierakstu, kas veltīts tēmai par koronavīrusa izplatību Latvijā.

Hosams raksta, ka Latvijas iedzīvotājiem nebūtu jākrīt panikā.

Lasi arī: Atklāts, cik ilgā laika posmā parādās pirmie koronavīrusa smagie simptomi

“Valstī noteikts ārkārtas stāvoklis, bet tas nenozīmē, ka mums jākrīt panikā. Tieši otrādi! – tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīgi saglabāt mieru, kritisko spriestspēju un būt godīgiem! Jaunais vīruss ir liels pārbaudījums mums visiem, bet tikai mēs visi kopā varam ierobežot tā izplatīšanos. Ja esat bijuši Covid-19 skartajās valstīs vai kontaktējušies ar iespējami inficētu cilvēku, OBLIGĀTI jāievēro 14 dienu karantīna! Bet tās nav brīvdienas, ko izmantot saviem vaļaspriekiem. NEDRĪKST iet pie manikīra, uz skaistumkopšanas vai SPA saloniem, un tamlīdzīgi, jo tādējādi vīrusu var palaist brīvsolī un tad situācija būs jau ļoti nopietna. Karantīna nozīmē būt mājās, maksimāli ierobežot kontaktus ar apkārtējiem un stingri ievērot visus drošības pasākumus, ko iesaka SPKC.
Jebkurā gadījumā valsts turpina funkcionēt! Veikali darbojas, pārtika nekur nepazudīs, ārsti pieņems savus pacientus. Neļaujamies panikai! Novēlu visiem stipru veselību, – kopā mēs vīrusu uzveiksim!” raksta Hosams.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru