Lūk, kā patiesībā izskatās ķermenis pēc 50 kg zaudēšanas!

Internetā mēs varam atrast ļoti daudz stāstu par neticamiem svara zudumiem, kad varonim vai varonei ir izdevies atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, iedomājaties ir pat cilvēki, kuri ir zaudējuši līdz pat 100 kg, bez liekiem pūliņiem un bez kaitējumiem veselībai. Bet vai tik tiešām tas rit tik gludi?

Rakstniece Elna Beikere pastāstīja kā viņai izdevās atbrīvoties no 50 kg, un ar kādām grūtībām nācās sastapties pēc tam.

Agrāk Elna cieta no aptaukošanās un svēra 120 kilogramus! Tomēr, sieviete nolēma rokas klēpī neturēt, pateicoties stingrai diētai izdevās zaudēt liekos ķermeņa kilogramus. Viņa bija ļoti pārsteigta par tādu rezultātu, taču nepatikšanas nebeidzās…

Sakarā ar ļoti strauju svara zudumu, sieviete cīnījās ar ļoti lielu daudzumu liekās ādas. Ilgu laiku viņa centās no tās atbrīvoties, izmantojot, dažādus losjonus un vingrinājumus, taču tas viņai nepalīdzēja. Elnai ir ļoti lieli kompleksi uz šādu izskatu, tādēļ viņa izlēma doties zem ķirurga naža.

Lasi arī: Es pat nedomāju, ka krēmu Nivea mazajās zilajās bundžiņās var izmantot arī tā! Brīnumains līdzeklis!

piedzīvoja 4 operācijas, lai noņemtu lieko ādu, un tomēr viņa nevarēja kļūt par tādu kāda bija agrāk.

Sākumā sievietei ievietoja krūšu implantus. Divus gadus vēlāk sieviete ieradās klīnikā, viņai veica iegriezumus ap visu vidukli un noņēma 15 cm liekās ādas, kopumā viņai noņēma 4,5 kg liekās ādas.

Turklāt, Elnai tika noņemta āda arī no augšstilbiem. Šī operācija bija ļoti sāpīga, jo šuves bija ļoti neskaidras, un atradās ļoti jūtīgās teritorijās- iekšējos augšstilbos.

Tagad sieviete cenšas visus brīdināt, kas uzdrošinās zaudēt liekos kilogramus. Pirms šī atbildīgā soļa veikšanas, pārliecinieties un konsultējieties ar ārstu. Lai zaudētu svaru, nepieciešams to darīt pareizi, lai turmākos dzīves gadu nebūtu jānožēlo, tas ko izdarījāt.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru