Mamma publicēja sava bērniņa foto vietnē Facebook. Pēc nedēļas dēls vairs nebija dzīvs

 

Kamerons guva nopietnus galvas, kakla un krūškurvja ievainojumus. Neskatoties uz vairākām operācijām, visi ārstu centieni izrādījās neveiksmīgi. Ārsti Holiju pakļāva briesmīgajam faktam, ka pat tad, ja viņas dēlu turpinātu savienot ar dzīvību uzturošiem aparātiem, dēls dažu dienu laikā mirs. Tāpēc pēc apspriešanās ar vīru māte pieņēma grūto lēmumu un piekrita atslēgt dēlu no elektriskajām iekārtām.

Pirmkārt, krēsls bija pārāk liels mazulim. Siksnas brīvi gulēja uz zēna krūtīm, neaizslēdzoties bērna krēslā, un tāpēc viņš lidoja caur stiklu. Bet, otrkārt, (un pats galvenais!) Bērniem, kas jaunāki par pusotru gadu, jāsēžas mašīnā, kas vērsta pret braukšanas virzienu. Tā kā galvenā mazuļa masa atrodas galvā, kas vispār nav fiksēta, bet kakla muskuļi joprojām ir pārāk vāji. Pat ja Kamerons būtu palicis savā krēslā, viņš būtu guvis nāvējošus kakla un muguras ievainojumus…

Lasi arī: Kārtība skolās pirms 42 gadiem un tagad …

Pēc Kameronas fotoattēlu pārskatīšanas sociālajā tīklā Facebook, Holija ieraudzīja viņa attēlu automašīnas sēdeklī, kuru viņa ievietoja dažas dienas pirms traģēdijas. Pārsteidzoši, neviens no sievietes draugiem un paziņām nenorādīja, ka krēsls noteikti nav piemērots mazulim!

Tagad Holija ir nolēmusi informēt pēc iespējas vairāk cilvēku par šo iespējamo apdraudējumu, jo pati bērna autosēdeklīša esamība vien nevar bērnu pasargāt. Tas ir pareizi jāizvēlas un jāievieto automašīnā!

Spread the love

Pievienot komentāru