“Mana sieva sāka zaudēt svaru, un tas mani sanikno: vīrieši sāks viņai pievērst uzmanību”

Dažreiz vīrieši nezina, kā dot mājienu savai dvēseles radiniekam, ka viņa nesen ir nedaudz pieņēmusies svarā. Bet viens no mūsu lasītājiem, gluži pretēji, ir neapmierināts ar to, ka viņa sieva sāka zaudēt svaru.

Un šeit ir viņa stāsts.

“Ar Olgu esam precējušies 5 gadus. Viņa nekad nav bijusi sporta zāles vai diētu fane, un es uzskatu, ka viņai tas nav vajadzīgs. Savam vecumam (mēs abi esam 30 gadu veci) viņai ir skaista, apetītlīga figūra.

Pēdējo pāris gadu laikā viņa ir pieņēmusies svarā par dažiem kilogramiem, un es domāju, ka tas ir pilnīgi normāli. Tas noteikti nesabojāja viņas skaistumu. Es nezinu, kādu izmēru viņa valkāja – droši vien tuvāk 50, bet viņas forma un izskats man bija absolūti piemērots. Un arī viņa bija apmierināta… līdz!

Pirms aptuveni diviem mēnešiem Olga paziņoja, ka ir nolēmusi notievēt. Un viņa nopietni ķērās pie lietas: pierakstījās fitnesa klubā, kuru apmeklē gandrīz katru dienu, un strādā ar treneri saskaņā ar īpašu programmu. Es pilnībā atteicos no saldumiem un konditorejas izstrādājumiem, uzrauga uzturu – kopumā viss komplekts.

Lasi arī: Vācu psihologu tests: izvēlies kaķi un noskaidro savas patiesās spējas!

Un rezultāti jau ir redzami: viņa patiešām sāka manāmi zaudēt svaru. Tas viņu ļoti iedvesmoja, un tagad viņa vēlas sasniegt 42 izmērus.

Šķiet, ka man vajadzētu būt laimīgam, bet es nevaru. Ar katru dienu tas mani kaitina arvien vairāk. Tagad visi apkārtējie vīrieši sāks viņai pievērst uzmanību (un viņa strādā vīriešu kolektīvāā), un kas zina, vai tas kaitēs mūsu laulībai. Ko darīt šādā situācijā un kā uzvesties? Kāpēc nepateikt viņai beigt sportot un atsākt ēst kūkas?

 

Uz šo jautājumu lūdzām atbildēt profesionāliem psihologiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

Pievienot komentāru