“Mana sieva sāka zaudēt svaru, un tas mani sanikno: vīrieši sāks viņai pievērst uzmanību”

– Lai atbildētu uz šo jautājumu, jums tas ir jāsadala divās daļās, jo pirmajā vīrietis skaidri jautā, kāpēc viņai ir nepieciešams zaudēt svaru, un no tā viņš izdara pieņēmumu, viņi saka, ka iepriecināt citus. Un otrā daļa patiesībā ir par to, cik pareiza  viņam ir reakcija un ko viņam ar to darīt.

Sievietes vēlme notievēt, iegūt formu, justies harmonijā ar savu ķermeni un “savā svarā” bieži vien asociējas tikai ar vienu – vēlmi iepriecināt sevi.
Sievietes, atšķirībā no mums, vīriešiem, ir daudz sarežģītākas. Un pirms viņa iepatīkas vīrietim, viņai jāpatīk viņai pašai.

Vai tavas sievas vēlme ir saistīta ar to, ka viņa vēlas izpatikt? Jā, bet vispirms sev. Vai citi vīrieši sāks viņai pievērst uzmanību? Jā, tas ir neizbēgami. Un būtība, dīvainā kārtā, nemaz nav svarā, bet gan cilvēka pievilcībā un pārliecībā par sevi. Un viņš var būt pievilcīgs jebkurā svarā un formā.

Kas attiecas uz jums, šī reakcija ir diezgan normāla un ļoti vīrišķīga, to izraisa draudi: “Citi vīrieši gribēs manu sievieti!” Tā ir greizsirdība un īpašumtiesības, un vispār – reakcija ir normāla! Ir patoloģiski greizsirdīgi un īpašnieciski cilvēki, bet, spriežot pēc tā, ka jūs uzdodat šos jautājumus (cik tas ir normāli), jūs neesat viens no tiem.

Ir svarīgi saprast, ka neskatoties uz to, ka mīļotais cilvēks šobrīd ir tev blakus, viņš tev nepieder, tu esi kopā ar viņu tieši tik ilgi, kamēr viens par otru interesējaties, ir sajūta utt. Un ik pa laikam pārdomāt tēmu “ja nu aiziet” ir ļoti noderīgi, kā rāda prakse: cilvēks “pamostas”, dara kaut ko attiecību, kopīgās sajūtas labā, pie kuras nepārtraukti jāstrādā.

Līdz ar to pašas emocijas un jūtas ir normāla parādība, vajag tikai sev to izskaidrot, saprast, kāpēc tās rodas (mājiens: cēloni meklējam tikai sevī).

Bet ko jūs darīsit ar šīm sajūtām, tas ir cits jautājums. Sarīkot skandālu, nelaist viņu ārā no mājas ir klasisks piemērs nepārliecināta vīrieša izpausmēm.

Lasi arī: Vācu psihologu tests: izvēlies kaķi un noskaidro savas patiesās spējas!

Ir vērts padomāt, ar ko šī ievainojamība ir saistīta, iespējams, jūtat, kā atdzisušas attiecības ar dzīvesbiedru vai, piemēram, jūtat, ka sieva ir kļuvusi mazāk interesanta. Labākais padoms ir sekot līdzi savam dzīvesbiedram. Dodieties uz sporta zāli, savediet sevi kārtībā un, protams, atbalstiet savu dzīvesbiedru viņas vēlmēs un centienos!

Vēl viens svarīgs punkts, iespējams, vēlme kļūt pievilcīgākam ir saistīta ar jums! Piemēram, laulātais ilgu laiku nav saņēmis no jums ziedus bez iemesla vai pat tikai uzmanības, viņa baidās, ka ir kļuvusi jums nepievilcīga. Domāju, ka tad, kad tu izdomāsi, sāc atbalstīt savu dzīvesbiedru, tev atnāks sapratne – saprotošam mīlošam vīrietim konkurentu nebūs!

– Pilnībā atbrīvoties no greizsirdības nav iespējams, taču var samazināt tās ietekmi uz savu uzvedību, pārstāt pārlieku uztraukties.

Greizsirdība ir sarežģīta emocija, tas ir, tajā vienlaikus ir vairākas vienkāršākas emocijas. Greizsirdība = bailes + dusmas. Visbiežākās bailes šādos gadījumos ir zaudēt sievu vai viņas pieķeršanos un uzmanību. Dusmas ir atbildīgas par mēģinājumu apturēt draudus. Šādas sajūtas rodas no iekšējas attieksmes “Es neesmu viņai pietiekami labs” vai “Es esmu sliktāks par citiem”. Vai jūsu sieva ir devusi jums iemeslu par viņu šaubīties?

Spread the love

Pievienot komentāru