Māte ieslēdza 2 mazus bērnus dzīvoklī un pati atgriezās tikai pēc 9 dienām… TAS KAS NOTIKA DZĪVOKLĪ BIJA BRIESMĪGI! Viņai 3 diennaktis nācās pavadīt kopā līķi…

Kā māte pēcāk ziņoja jau prokuratūrā:

“Es nezināju, ka bērni var nomirt!”

Diemžēl šis nepatīkamais atgadījums arī piepildījās, jo puisītis nomira no bada, bet meitenītei brīnumainā kārtā izdevās palikt dzīvai.Tātad, Vladislava devās prom no dzīvokļa, atstājot savus mazos bērnus vienus, un no ēdiena viņiem bija pieejamas vien pāris konfektes.

Lasi vēl: Pēc šī kukaiņa kodiena sievietei amputēja roku un kāju. ŠIS KUKAINIS IR SASTOPAMS MUMS KATRAM PAGALMĀ!!

Veselas deviņas dienas mamma neatgriezās mājās un bērni paši ārā tikt nevarēja. Izskatās, ka bērni bija meklējuši visdažādākos veidus, kā saukt pēc palīdzības, jo pie ieejas durvīm pat linolejs bija norauts. Galu galā jau 3. decembrī mazais Daņils nomira no bada, bet viņa lielajai māsiņai nācās vēl trīs diennaktis pavadīt kopā ar sava brāļa līķi…

Kaimiņi bija dzirdējuši bērnus raudam vairāku dienu garumā, taču neko lietas labā nedarīja, policiju neizsauca. Par to, ka mazbērni ir atstāti vieni, zināja arī viņu vecāmāte, jo viņa bija braukusi mazos pabarot. Tā kā viņa nevarēja tikt iekšā dzīvoklī, vecā sieviete vienkārši devās prom. Nelabi sametas, kad apzināmies pieaugušo cilvēku bezatbildību un nolaidību!

Beidzot abu bērnu māte atgriezās mājās un tūlīt arī izsauca ātro palīdzību. Vismaz šādai rīcībai viņai pietika saprāta. Vladislavu apcietināja un viņai par to draud astoņi gadi cietumā. Vecākā meitiņa brīnumainā kārtā palika dzīva un šobrīd atrodas reanimācijā. Ārsti apgalvo, ka viņas dzīvībai vairs nekas nedraudod.

Ir zināms, ka sievietei ir arī bērns no iepriekšējās laulības, kurš dzīvo ar viņasbijušo vīru. Daņils un Aņa ir no kāda cita vīrieša, kas jau kopš septembra par saviem bērniem neko nebija dzirdējis. Tāpat kļuva zināms, ka bērni jau kopš vasaras nebija gājuši bērnudārzā. Diemžēl bērnudārza administrācijai neradās nekādi jautājumi un par šo atgadījumu viņi nelikās ne zinis.

Iedomājieties, kādā pasaulē mums ir jādzīvo? Aiz loga ir 2016. gads – divi bērni nomirst no bada ieslēgti dzīvokli, viņu māte nezināja, ka šādā veidā iespējams nomirt, bet omīte pat necentās tikt iekšā pie saviem mazbērniem. Turklāt, arī kaimiņi nedarīja neko, lai noskaidrotu iemeslu ilgajām bērnu raudām.

Tas vēl nav viss – iedomājieties, kas notiek internetā! Ja sieviete liek bildes, kur apgalvo, ka bērni ir viņas dārgumi, bet dzīvē viņa labāk izvēlas doties pie mīļākā un nomērdēt savus bērnus badā.

Dalieties ar šo rakstu, lai pabrīdinātu sabiedrību par to, ka jābūt daudz vērīgākiem!

Spread the love

Pievienot komentāru