Meiteni izvaroja mammas mīļākais, bet mātes rīcība bija vēl briesmīgāka…

Šantele Džounsa bija tikai 11 gadus veca, kad viņai uzbruka un izvaroja mātes partneris, kā arī, viņa palika stāvoklī. Pēc 10 gadiem, viņa būdama jau 21 gadu veca, cerēja saņemt piešķirto 21 tūkstoti Eiro lielo kompensāciju.

Viņa bija satriekta, uzzinot, ka no šīs naudas pāri palikuši tik vien kā 3 tūkstoši Eiro. Šantele kļuva nikna un uzskata, ka viņas māte 18 tūkstošus Eiro notriekusi kāzām ar jaunu mīļāko.

Šanteles māte, Beverlija visu laiku maldinājusi meiteni, apgalvojot, ka tiklīdz Šantele būs 21 gadu veca, viņa varēs saņemt savu kompensācijas naudu. Ievainojamā meitene pēc dēla dzemdēšanas, bija spiesta viņu atdot adopcijai, jo bērns viņas mātei atgādināja viņas jukušo draugu – izvarotāju.

Lasi vēl: Padomi kā pareizi rūpēties par naudas koku, lai tas uzziedētu

Šantele, izmantojot kompensācijas naudu, vēlējās uzsākt pati savu biznesu, viņa par notikušo pastāsta: “Lai arī kādas iespējas tiek dotas manai mātei, viņai vienmēr izdodas mani pievilt. Es vienmēr esmu piedevusi viņai, jo katram māte ir tikai viena.”

“Bet tagad viņai izdevies mani pievilt pēdējo reizi. Tagad, es ne tikai esmu zaudējusi savu bērnību, esmu zaudējusi savu bērnu , kā arī kompensāciju par to, ka mani izvaroja. Viņa ir sabojājusi manu dzīvi un es ar viņu neko kopīgu nevēlos.”

Kriminālo Pāridarījumu kompensāciju valde Šantelei kopā piešķīra 30 tūkstošus Eiro – 23 tūkstošus par pārdzīvoto izvarošanu un vēl 7 tūkstošus par grūtniecību.

Kompensācijas nauda tika uzticēta viņas mātei, jo Šantele tolaik nebija sasniegusi 18 gadu vecumu.

“Dažiem ģimenes locekļiem bija aizdomas, bet es nespēju iedomāties, ka viņa varētu būt tik zemiska,” Šantele pastāstīja. “Es cilvēkiem teicu, lai viņi nedomā tik slikti. Es zināju, ka viņa pieļāvusi daudzas kļūdas, bet cilvēkiem teicu, ka viņa man nekad to nenodarītu.”

Kad Šantele bija 18 gadus veca, Beverlija viņas kontā ieskaitīja 10 tūkstošus Eiro un teica, ka pārējo viņa dabūs, kad viņa būs 21 gadu veca. Šantele, kas mēģina dzīvot normālu dzīvi, ir iestājusies koledžā un apgūst skaistumkopšanu.

“Es mēģinu nostāties uz savām kājām un daļu naudas izmantoju kā depozītu, lai īrētu dzīvesvietu,” viņa apgalvo. “Es vēlējos pusi naudas atdot savam dēlam, kad viņš kļūtu 18 gadu vecs, lai viņam būtu iespēja apmeklēt universitāti. Un otru pusi naudas vēlējos iztērēt, lai uzsāktu biznesu un kļūtu par nagu skaistumkopšanas speciālisti.”

Pēdējo gadu laikā, viņa ir samazinājusi kontaktu ar māti, bet 2011. gada septembrī, viņas māte uzaicināja uz savām un jaunā partnera, Adriana Beila kāzām, jauniete piekritusi apmeklēt kāzas.

“Māte un Adrians apmaksāja līgavas māsu kleitas un noīrēja vienu no jaukākajām svētku vietām apkārtnē. Tās nebija lētas un bezgaumīgas kāzas. Mātei bija skaista kleita un visur bija lilijas. Bet tagad apzinos vissliktāko, jo mana māte ir bārmene un viņas vīrs ir bezdarbnieks, viņi kāzām iztērēja vismaz 14 tūkstošus Eiro.”

Kad Šantele bija 21 gadu veca, viņa sazinājās ar māti, kura piekrita pārskaitīt atlikušo naudu. Bet palūkojoties kontā, Šantele tur redzēja tik vien kā 3 tūkstošus Eiro. Šantele, kopā ar savu īsto tēvu apciemoja māti, lai uzzinātu, kur palikusi nauda, bet Beverlija nevēra vaļā durvis.

Janvārī Šantle devās uz policiju. Tiesā viņa atklāja, ka nav tāda likuma, kas liktu viņai gaidīt līdz 21 gada vecumam, lai saņemtu naudu. “Tagad es zinu, ka viņa vēlējās likt man gaidīt vēl trīs gadus, jo viņai nebija naudas,” Šantele sašutusi atzina.

Beverlija atzinusies, ka iztērējusi naudu, bet tēriņus viņa novēlusi uz finansiālām grūtībām uzturēt pārējos bērnus. 45 gadus vecajai Beverlijai tika piespriests 16 mēnešu ilgs cietumsods, kā arī 150 neapmaksāta darba stundas.

Saniknotā Šantele paskaidroja: “Es vēlos, lai visur tiek minēts viņas vārds. Vēlos, lai visi zina, ko viņa ir izdarījusi.”

 

Spread the love

Pievienot komentāru