Mēness parādīs jūsu rakstura īpašības: izvēlieties to, kas piesaista vairāk

4. Līdzcietība

Tevi virza vēlme darīt labus darbus un palīdzēt cilvēkiem. Tu esi labsirdīgs cilvēks, bet pārāk liels altruists. Tev mazliet pietrūkst veselīga egoisma.

Iemācīties vairāk atpūsties un veltīt laiku savu vajadzību un vēlmju apmierināšanai – tavs pats galvenais uzdevums. Pārliecība par sevi – tas nav trūkums, tas ļauj izvairīties no atkarības no apkārtējo cilvēku viedokļa.

LASI VĒL: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmes, kurām 2020. gads kļūs par pašu labāko

5. Meklējumi

Tu esi zinātkārs cilvēks, tev patīk ceļot, lasīt, aizrakties līdz patiesībai, tu esi cēls un labsirdīgs.

Un vēl ļoti objektīvs un konsekvents. Bet ne viss dzīvē ir racionāls. Iemācoties ieklausīties savā iekšējā balsī, intuīcijā, sirdī, tu kļūsi daudz mierīgāks un laimīgāks. Tas sniegs tev saprotamas atbildes uz jautājumiem, kurus nevari atrisināt ar prātu.

6. Apcerēšana

Tu esi ļoti ģimenisks cilvēks, tev patīk ērtības, miers, klusums, komforts. Tu izvairies no konfliktiem, lai mazāk spēku tērētu nemieram.

Tev piemīt ieradums domāt par nākotni, plānot, uztraukties par to, kas nav noticis. Iemācies dzīvot tagadnē, netērējot enerģiju neeksistējošām problēmām.

LASI VĒL: Padomi katrai Zodiaka zīmei par 2019. gada oktobri

Vienmēr ir interesanti iepazīt sevi. Reizēm vajag parunāt ar citu cilvēku, lai viņa acīs ieraudzītu savu atspulgu un vienkārši ieskatītos sevī. Pārdomas, meditācija, testi – tie ir instrumenti, kas vienmēr šajās lietās palīdz.

avots: makataka.su

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru