Padomi katrai Zodiaka zīmei par 2019. gada oktobri

Oktobris ir otrais rudens mēnesis. Laiks, kad sākas aukstums un vispār – laiks gatavoties ziemas periodam. Astrologi ir sagatavojuši padomus katrai Zodiaka zīmei par oktobri.

Jūs uzzināsiet, kas jūs sagaida attiecībās, darbā, ģimenē. Horoskops palīdzēs jums vienmēr būt lietas kursā par to, kas jūs sagaida un pēc kā būtu jātiecas.

Auns

Jums šis būs ļoti veiksmīgs un harmonisks periods. Vientuļajiem Auniem tiks sniegtas daudzas iespējas romantiskām iepazīšanām. Tāpat jūs sagaida panākumi finansu sfērā. Padoms: iemācieties atvēlēt laiku atpūtai, jo tuvāk oktobra beigām jūs riskējat palikt pavisam bez spēkiem.

Vērsis

Emocionālā ziņā tas nav pats labvēlīgākais periods. Jūs var sagaidīt nepatikšanas, kas saistītas ar veselību. Saudzējiet sevi no stresa. Vientuļajiem Vēršiem – šis ir labs laiks, lai meklētu savu otro pusīti. Padoms: nebaidieties izkāpt ārā no savas komforta zonas.

LASI VĒL: Līdz oktobra pirmās puses beigām Dvīņi var sākt jaunu dzīvi

Dvīņi

Dvīņiem vajag sevi sargāt, jo ir liels hronisko saslimšanu saasināšanās risks. Var rasties problēmas darbā un biznesā, bet attiecības tuviniekiem manāmi pasliktināsies. Padoms: izvairieties no stresa.

Vēzis

Jūs sagaida finansiālā stāvokļa uzlabošanās. Bet attiecības ar tuviniekiem var manāmi pasliktināties. Vientuļajiem Vēžiem šis periods ir lieliski piemērots jaunām romantiskām iepazīšanām. Padoms: netērējiet laiku velti.

LASI VĒL: 2019. gada oktobris būs sarežģīts šīm 4 Zodiaka zīmēm: vēsta Pāvels Globa

Lauva

Jums gaidāma veiksme finansiālā sfērā. Bet tomēr ieteicams samazināt tēriņus un nesvaidīties ar naudu. Uzticība un mīlestība no jūsu tuviniekiem jūs motivēs. Padoms: visiem spēkiem saglabājiet to, kas jums ir.

Jaunava

Šis periods ir ideāli piemērots kardinālām pārmaiņām. Bet nevajag rīkoties pārāk ātri. Pavadiet vairāk laika ar tuviniekiem, viņiem ļoti nepieciešama jūsu uzmanība. Kā arī centieties izvairīties no stresiem. Padoms: sargiet savu veselību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru