Padomi katrai Zodiaka zīmei par 2019. gada oktobri

Svari

Oktobris būs veiksmīgs periods. Zvaigznes sola stabilu stāvokli finansēs, kas saistītas ar izaugsmi karjerā. Privātajā frontē arī gaidāmas labvēlīgas pārmaiņas. Padoms: droši sāciet savas otrās pusītes meklējumus.

Skorpions

Šis ir ideāls laiks, lai stiprinātu darījuma saiknes un meklētu jaunus sabiedrotos. Jums palīdzēs profesionālisms un spītība, kā arī spēja izgrozīties no sarežģītām situācijām. Emocionālais fons būs stabils visa mēneša garumā. Padoms: izvairieties no strīdiem un konfliktiem.

LASI VĒL: Līdz oktobra pirmās puses beigām Dvīņi var sākt jaunu dzīvi

Strēlnieks

Oktobris Strēlniekiem ir ideāls, lai veidotu jaunas attiecības. Šis periods jums nebūs vienkāršs. Jums draud nepatīkamas pārmaiņas karjerā un biznesā. Padoms: pacentieties nedarīt muļķīgas, jo īpaši mājās un darbā, citādi varat sabojāt attiecības ar tuviniekiem.

Mežāzis

Profesionālā sfērā jūs gaida pozitīvas pārmaiņas. Ģimenes Mežāžiem vajag vairāk uzmanības veltīt saviem radiniekiem. Bet tiem, kuri vēl pagaidām ir vientuļi, ir piemērots brīdis veltīt laiku pašattīstībai. Padoms: īpašu uzmanību veltiet savai veselībai.

LASI VĒL: 2019. gada oktobris būs sarežģīts šīm 4 Zodiaka zīmēm: vēsta Pāvels Globa

Ūdensvīrs

Jūs gaida finansiāla stabilitāte, bet tomēr vajadzētu atteikties no neplānotiem pirkumiem. Privātās attiecībās vientuļajiem Ūdensvīriem pagaidām izmaiņas nav paredzētas. Mēneša beigas būs samērā saspringtas. Var rasties nesaskaņas darbā. Padoms: turiet sevi rokās.

Zivis

Jums būs īpaši svarīgi pavadīt laiku kopā ar tuvajiem un mīļajiem. Ģimenes dzīve un draudzīgas attiecības paņems ļoti lielu laiku. Mēneša beigas būs sarežģītas emocionālajā ziņā. Padoms: nevajag pārcensties.

avots: esotericblog.ru

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru