Meteorologs paskaidroja, kāpēc lāsteku ēšana ir vissliktākā ideja. Viņas video radīs vēlmi izspļaut mēli

TikTok lietotāja-meteorologs ierakstīja video par lāstekām un iznīcināja auditorijas bērnības sapņus. Meitenes atzīšanās lika cilvēkiem uz ledu paskatīties citādi.

Sasalušajā lietus ūdenī vienmēr ir bijusi kāda slepena sastāvdaļa, un mums visiem vajadzēja uzminēt, kura.

Nekas neatdzesē ķermeni un uzmundrina tik daudz kā gardu saldējumu.  

Ziemā  ir gan pieejamāks un bezmaksas aizstājējs – lāstekas. Tomēr labāk neriskēt, jo patiesība par ledus sastāvu var salauzt sirdi, raksta BuzzFeed News.

Keitija vēlējās būt meteoroloģe jau kad viņai bija četri gadi. Meiteni vienmēr fascinēja dabas parādības!

 

Tagad Aiovas (ASV) blogere  publicēja atmaskojošu videoklipu TikTok, kur nolēma brīdināt citus no bīstamas palutināšanas.

 

Kopš bērnības meitene sapņoja par meteorologu un joprojām sasniedza savu mērķi. Nikola absolvēja koledžu ar šīs specialitātes grādu, un tagad ar savām zināšanām dalās sociālajos tīklos.

Meteorologs paskaidroja, ka lāstekas nav tikai ūdens!

 

Viens no iemesliem, kāpēc Keitija sāka filmēt video, bija citu cilvēku novērošana. Meitene pamanīja, ka ziemā un pavasarī cilvēki bieži ēd lāstekas. Meteoroloģe nespēja pievērt acis uz notiekošo un nolēma izskaidrot, kāpēc labāk šādu nelutināšanu nepraktizēt.

Lūdzu, nedariet to, neēdiet lāstekas. Es esmu meteorologs. Es labāk zinu. Visbiežāk lāstekas veidojas no ūdens, kas plūst no jumtiem. Uzminiet, kas vēl varētu būt uz jūsu jumtiem? Putnu kakas. Un lielos daudzumos, – dalījās Nikolajs ar savu auditoriju.

 

Lūk VIDEO:

Spread the love

Pievienot komentāru